Tom i Rita zajedno su bili u izolaciji nakon što su se u Australiji zarazili koronavirusom.
 Tristan Fewings/Getty Images
Ljubavna priča koja vraća nadu

Četiri godine supružnici čuvali bolnu tajnu, sada su napokon pogovorili: 'Rak smo pobijedili zajedničkim snagama'

Četiri godina nakon što je saznala da ima rak dojke, pjevačica i glumica Rita Wilson (62), supruga Toma Hanksa (62) progovorila je kako se nosila s tom strašnom dijagnozom.

Kad je Rita Wilson saznala za dijagnozu raka dojke 2015, morala se podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. Danas je u prekrasnoj objavi na Instagramu progovorila o putu prema ozdravljenju.

'Prije četiri godine bio mi je dijagnosticiran rak dojke i napadale su me mračne misli. Bila sam uplašena, anksiozna i razmišljala sam o prolasku života. Imala sam dugu i ozbiljnu diskusiju sa suprugom kojem sam naredila da ako mi se nešto dogodi, želim da bude tužan neko vrijeme, a isto tako da mi napravi tulum', naglasila je Rita koja je u to vrijeme napisala i pjesmu 'Trow me a Party', inspiriranu tom neizvjesnošću.

U prijašnjim intervjuima za Sunday People Rita je uvijek govorila o tome tko joj je bio najveća podrška. 'Tom i ja samo gledali filmove, gledali smo predivne dokumentarce, jeli smo divnu hranu i trudili smo se ne potonuti nego biti zahvalni.' Upravo je njezin suprug objavio da su dobili bitku protiv raka 2017. godine.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 10:  Tom Hanks and Rita Wilson attend 'The Post' European Premeire at Odeon Leicester Square on January 10, 2018 in London, England.  (Photo by Tristan Fewings/Tristan Fewings/Getty Images)
Tristan Fewings/Getty Images

'Kažu da je bračni život težak, ali zapravo nije', a glumac je otkrio i magičnu formulu sretnog braka. 'Nitko se ne bi trebao vjenčati prije tridesete godine', rekao je ponosni suprug.

Ljubav im se dogodila na filmskom setu, a kemija je bila toliko jaka da se Tom odlučio rastati od svoje prve supruge. Kad ju je upoznao bio je deset godina u braku i sa Samanthom Lewes, djevojkom iz srednje škole, za koju se oženio kad je imao 21 godinu, a koja mu je rodila dvoje djece. Prošle godine u svibnju su Tom Hanks i Rita Wilson proslavili 30 godina braka, a zvijezda mnogih romantičkih komedija često svoju suprugu obasipa pažnjom...

'Ponekad gledam tu damu, raščupanu i toplu od kreveta, u trenirci i s kosom svezanom na vrhu glave i mislim - tako je seksi!", ovim riječima slavni glumac Tom Hanks 2017. godine opisao je što osjeća prema svojoj supruzi koju podržava u svemu.

Linker
19. travanj 2024 10:11