REUTERS
rijetki intervju

Cijeli svijet je čekao pred TV ekranima: Melania Trump napokon opisala kako joj je u braku

Ekskluzivni intervju 'Being Melania: The First Lady' s Melanijom Trump za medijsku kuću ABC News bio je najavljivan danima prije, a sve je najviše zanimalo što reći na pitanja o suprugu, američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, osobito njegovim navodnim aferama s drugim ženama. Milijuni su Amerikanaca sjedili prikovani uz televizor ne bi li čuli što njihova Prva dama ima za reći, tim više što doista rijetko daje intervjue.

Napokon je prikazan televizijski intervju koji je nastao tijekom službenog puta Melanije Trump (48) u Afriku, a dala ga je dopisniku ABC-a Tomu Llamasu.

Ono što su svi najprije htjeli čuti je njezin pogled na suprugove navodne afere: 'To nije u mom fokusu, majka sam i prva dama i doista u mom životu ima puno važnijih stvari o kojima moram svakodnevno misliti. Ljudi su takvi, baš kao i mediji, vole nagađati o našem braku, tračevi kruže, ali razumijem, tako se najbolje prodaju novine. U takvom svijetu, nažalost, živimo', te se potom nadovezalo pitanje jesu li je pogodili ti napisi o suprugovoj nevjeri. 'Naravno, nije to uvijek ugodno čuti. Ali ja znam što je istina i što je laž', odgovorila je.

Uslijedilo je i pitanje kako gleda na svoj brak s Donaldom te voli li svoga muža. 'Da, mi smo dobro. Sve što čujete, sve te medijske špekulacije, toliko je tračeva i nisu uvijek istiniti', rekla je Melania.

Na red je došao i pokret #meToo, o kojem se izjasnila: 'Svakako podupirem žene i treba ih čuti, ali jednako tako moramo podržati i muškarce, a ne samo žene. Treba prikupiti sve dokaze i tek tada se nekoga može optužiti, ali ne prije toga'.

December 31, 2017 - Palm Beach, Florida, U.S. - Barron Trump, left with his father, President Donald Trump and first lady Melania Trump walk the red carpet to the ballroom  for the Mar-a-Lago New Year's Eva Gala at Mar-a-Lago in Palm Beach, Sun., December 31, 2017  in Palm Beach, Fla., Image: 358966585, License: Rights-managed, Restrictions: * Florida Sun Sentinel Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Rekla je i da se smatra najzlostavljanijom osobom na svijetu. 'Ja sam jedna od najzlostavljanijih osoba na svijetu, svi vidite i čujete što svijet govori i piše o meni. Djecu moramo naučiti sve o ponašanju na internetu i društvenim mrežama i podržavam 'Be best'.'

Na pitanje ima li kontrolu nad predsjednikom, rekla je da da bi ona voljela da je to istina, no na žalost, nije tako. 'Dajem mu mišljenja i savjete, ali on odlučuje'.

February 28, 2018 - Washington, District of Columbia, U.S. - Donald Trump makes remarks during the arrival ceremony preceding the lying in honor of the Reverend Billy Graham in the rotunda of the United States Capitol in Washington, DC on Wednesday, February 28, 2018. 
<P>
Pictured: United States President Donald J. Trump and first lady Melania Trump
<B>Ref: SPL1665396  280218  </B><BR/>
Picture by: Zuma / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Zuma / Splash News
Donald i Melania Trump pokazuju nježnost

Linker
20. travanj 2024 18:31