profimedia /
ljubav joj je pokucala na vrata

Cindy Crawford je pronašla čovjeka svog života nakon obiteljske traume i razočarenja u ljubavi

Prekrasne fotografije s vjenčanja, divno cvijeće na obiteljskom stolu i jedna torta koju je napravila njihova kćer dovoljna je da im dom postane mirna luka gdje od prvog dana živi sreća.

Jedan od najpoznatijih modela svijeta Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber, slave 22. godišnjicu braka, a povodom tog velikog dana objavili su fotografiju iz 1998. godine s njihovog vjenčanja.

"Sretna godišnjica... Prošlo je 22. godine otkako smo otišli na Bahame s grupom prijatelja i obitelji kako bi proslavili naše sudbonosno da", napisala je Cindy kraj fotografije na kojoj bračni par kuša njihovu svadbenu tortu.

"Volim te i volim život koji imamo zajedno. Hvala što si mi suputnik u ovom životu, želim nam još mnogo zajedničkih godina", a Gerber je važan dan također obilježio fotografijom iz prošlosti.

"Prije 22 godine sam uvjerio Cindy da odleti sa mnom i od tada je nisam puštao. Sretna godišnjica..."

Cindy Crawford and her husband Rande Gerber on holiday in Saint-Tropez. They have fun at the Club 55 and at the Nikki Beach. St-Tropez - 1st/08/2007,Image: 22073735, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
profimedia /

Malibu, CA - Model beauty Cindy Crawford and husband, Rande Berger, take a stroll in sunny Malibu without the kids.  Rande, who is the founder of Casamigos Tequila, have been married to Cindy for 17 years  and recently revealed in an interview that the secret to their long-lasting marriage is friendship. 
       September 13, 2015,Image: 258487037, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no
profimedia /

Vjenčali su se u svibnju 1998. godine na plaži, a u braku su dobili dvoje djece - sina Presleya (20) i kći Kaiju (18). Kći je krenula maminim stopama u svijetu modelinga i svi je traže...

AG_186632 -  - West Hollywood, CA - Cindy Crawford and husband Rande Gerber leave the Daily Front Row's 3rd Annual Fashion Los Angeles Awards with kids Kaia and Presley.

2 APRIL 2017,Image: 327649039, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no
profimedia /

Za Crawford to je bio drugi brak. Nakon ljubavnog brodoloma s glumcem Richardom Gereom od kojeg se razvela 1995., našla je sreću uz poduzetnika i bivšeg modela.

Prije romanse bili su prijatelji te im je to pružilo odlični temelj za dugotrajne bračne vode.

Za važnu obljetnicu svojih roditelja iskazala se i njihova kći Kaia koja im je sama ispekla tortu i ukrasila je originalnim figuricama mladenaca, a Cindy je dočekao prekrasan buket cvijeća na stolu od supruga...

Život modela obilježila je i jedna obiteljska tragedija. Cindy je izgubila brata kad mu je bilo tek deset godina, a preminuo je od leukemije. Zato s majkom uvijek rado ide na humanitarna događanja na kojima se skuplja novac za medicinska istraživanja i novu medicinsku opremu.

U 90-ima je Cindy bila na vrhuncu slave. Činila je slavnu petorka s Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindom Evangelistom te je dominirala modnim svijetom, zaradivši laskavu titulu supermodela i nekoliko poduzetničkih pothvata koje odrađuje s lakoćom.

Čitajte i:

Susret generacija: Poznate mame podijelile su s nama beauty savjete koje su dale i svojim kćerima

Budite kao supermodeli u karanteni, neke smo njihove omiljene vještine i zaboravili

Odmor udvoje: Cindy Crawford i suprug kao da su se jučer upoznali

Linker
19. travanj 2024 07:49