Profimedia, AKM-GSI
ima pamet i ljepotu

Cindy Crawford napunila je 52 godine, a i danas bi mogla harati modnim pistama

Cindy Crawford danas slavi 52. rođendan. Čestitke pristižu diljem svijeta iz minute u minutu, a ona je ga je proslavila vrlo slatkom fotografijom na Instagramu

Jedan od najpoznatijih modela svijeta sa suprugom Randeom Gerberom u svibnju ove godine proslavit će 20 godina braka. Za Crawford to je bio drugi brak. Nakon ljubavnog brodoloma s glumcem Richardom Gereom od kojeg se razvela 1995., našla je sreću uz poduzetnika i bivšeg modela.

Cindy je bila na vrhuncu slave u 90-ima. Činila je slavnu petorka s Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington i Lindom Evangelistom te je dominirala modnim svijetom, zaradivši laskavu titulu supermodela. Za svoj rođendan, objavila je fotografiju sebe sa šest godina na Instagramu, na njoj gasi svjećice na torti. 'Prije nekoliko godina', napisala je kraj fotografije Cindy koja je, priznaje, imala strah od starenja.

A few years ago, today.

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)


'Za mene je bilo izuzetno teško pojmiti da ću napuniti 50. godina. To nisam mogla prihvatiti, doživljavala sam se kao dvadesetogodišnjakinju koja se nalazi na naslovnici Voguea, i onda je odjednom moja kći postala ta djevojka na naslovnici', izjavila je Cindy koja je ponosna na uspjeh svoje djece.
PARIS, FRANCE - JANUARY 20:  Cindy Crawford wears sunglasses, a black long coat, black leather pants , outside Balmain, during Paris Fashion Week - Menswear Fall Winter 2018-2019, on January 20, 2018 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Getty Images
Model Cindy Crawford (51)

Kaia često naglašava kako je od mame naučila najbolje beauty savjete. 'Mama me naučila da je sve u prirodnoj ljepoti i da se što manje šminkam. Moja je mama vrlo jednostavna i nikada ne komplicira ništa. Naučila me da budem normalna osoba, baš kakva je i ona. Vrlo je prizemna i može razgovarati sa svakim - i zato se volim s njom što više družiti', otkrila je.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Kaia Gerber attends The Fashion Awards 2017 in partnership with Swarovski at Royal Albert Hall on December 4, 2017 in London, England.  (Photo by Mike Marsland/BFC/Getty Images)
Getty Images
Model Kaia Gerber
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 08: Kaia Jordan Gerber attends the Jimmy Choo 20th Anniversary Event during New York Fashion Week on September 8, 2016 in New York City.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Jimmy Choo)
Getty Images for Jimmy Choo
Kaia Gerber u New Yorku prošle godine

Kad su je jednom Cindy pitali kako uspijeva održati svoju ljepotu i sretan brak odgovor je bio - umjerenost! 'U životu treba znati ne pretjerivati i to je prvi najvažniji korak do sreće', kaže Crawford.

Linker
16. travanj 2024 17:54