MEGA / Mega Agency / Profimedia
Sreća na putu

Član hit benda devedesetih čeka drugo dijete: Sretnu vijest podijelio je na posve simpatičan način

Iako je Ronan Keating nakon rastave braka dugog 17 godina prolazio najgore razdoblje u životu, zbog kojeg je i sam kriv, sada živi najbolje dane. Sa svojom drugom suprugom čeka drugo dijete, a vijest je ponosni otac podijelio na drukčiji način od ostalih zvijezda, oduševivši sve prisutne.

Poznati irski pjevač i član nekadašnjeg boy benda Boyzone već je četiri godine u braku s 38-godišnjom modnom dizajnericom Storm Uechtritz s kojom ima dvogodišnjeg sina Coopera, a sada je na putu i drugo dijete. Sretne vijesti ponosni je otac podijelio s javnošću na originalan način: u gostovanju na radiju Magic FM i tako se odmaknuo od trenda stavljanja ovakvih vijesti na Instagram.

"Imamo vijest koja je važna. Storm i ja čekamo dijete", u jednom dahu je uzviknuo Keating i potpuno oduševio sve prisutne. Nešto kasnije njegova supruga ipak je podijelila fotku na Instagramu na kojoj njezin sin daje pusu maminom već vidljivom trbuščiću uz kratku poruku 'još jedan Keating na putu'.

Par se upoznao 2011. na snimanju australske verzije showa The X Factor, a vjenčali su se četiri godine kasnije u pitoresknom East Lothianu u Škotskoj. Za treću godišnjicu irski glazbenik otkrio je simpatičan detalj sa svadbe - njegova supruga cijelu večer nije prestajala plakati.

"Suze na vjenčanju kao da je znala što je očekuje u životu sa mnom. Šalim se. Zapravo se radi o dirljivom govoru moje kćeri Missys na taj savršen dan. Ovo su bile tri krasne godine. Svaki dan mi vratiš osmijeh na lice, čak i kada su oni najteži, iako ih nismo imali mnogo. Ti si moje srce i duša i svaki je dan s tobom blagoslov. Ne želim provesti ni trenutak bez tebe. Život ne može biti savršeniji pokraj Jacka, Missy, Ali i našeg Coopera. Volim te. Sretna godišnjica, ljubavi ", dirljivo je napisao Ronan prošle godine.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09:  (L-R) Ronan Keating and Storm Keating attend the BFI IWC Schaffhausen Gala Dinner held at Electric Light Station on October 9, 2018 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images

Uz Coopera, Keating još ima troje djece iz prošlog braka s Yvonne Connolly (45) s kojom se rastao 2015. Jedan od razloga njihova razlaza jest njegova prevara s plesačicom Francine Cornell. Par je pokušao spasiti brak, ali krajem 2012. odlučili su da ne mogu dalje. U intervjuu za Gloriju, Keating je priznao kako je u vrijeme razvoda bio potpuno slomljen.

"Život sve mijenja, jednostavno smo otplutali jedno od drugoga. Na žalost, naš brak više nije funkcionirao. Moje srce je slomljeno. Nitko ne želi ući u vezu i imati djecu da bi na kraju vidio kako sve propada. Kad se to dogodi, ispadnete veliki gubitnik. No, takva je istina, nisam uspio", rekao je.

Linker
24. travanj 2024 21:25