Getty Images
Spavaš li mirno, Jennifer?

Copy-paste fotografija s Oscara Nataše Janjić popravit će vam dan

Kako bi došla do svog sjedala u dvorani na Oscaru Jennifer Lawrence je odlučila krenuti prečicom, pa je preskakala naslonjače, a njezin pothvat inspirirao je našu glumicu Nataša Janjić koja je istu pozu 'skinula' u zagrebačkom kinu Europa

Fotografija Jennifer Lawrence kako preskače stolice na Oscaru obišla je svijet. Držeći čašu vina u ruci glumica je pokazala svoju šašavu stranu svladavajući plišane naslonjače preskokom u zlatnoj toaleti s potpisom Dior. 27-godišnja Amerikanka, poznata po ulogama u filmovima "Igre gladi", "Putnici", "Joy" i "Američke varalice", a na Oscarima već godinama lako privlači pažnju.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04:  Actor Jennifer Lawerence in the audience during the 90th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

2013. godine se spotaknula o haljinu na stepenicama penjući se na pozornicu po zlatni kipić za film "U dobru i u zlu", dok je 2014. godine pala na crvenom tepihu čim je izašla iz auta.

Splićanka Nataša Janjić nedavno je osvojila statuu Zlatnog Studija za najbolju glumicu, a u zagrebačkom kinu Europa gdje je održana svečana premijera hrvatskog filma Nevija Marasovića "Comic Sans" u svečanoj toaleti i s čašom u ruci, napravila je copy - paste smiješne situacije s Oscara uz svoju kolegicu Tihanu Lazović.

"Spavaš li mirno, Jennifer Lawrence?", napisala je pokraj njihove rekonstrukcije s Oscara. Osim što je kopirala Jennifer Lawrence, Nataša ima puno toga zajedničkog s ovogodišnjom dobitnicom Oscara Francis McDormand (60) koja je na pozornici održala moćni govor koji je inspirirao žene diljem svijeta. "Dobre ženske uloge, nažalost, još su rijetkost u hrvatskom filmu, priče se i dalje najviše kroje oko muških junaka, a mišljenja sam da imamo upravo sjajne i moćne glumice i da je prava šteta da ih ne gledamo češće i više", rekla je jednom prilikom Nataša.

Zagreb, 050318.
Kino Europa.
Premijera filma Comic Sans redatelja Nevija Marasovica.
Na fotografiji: Natasa Janjic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media
Nataša Jnajić na premijeri filma Comic Sans redatelja Nevija Marasovića

Linker
23. travanj 2024 10:27