Shakira i suprug
 Profimedia, Xposurephotos
VRATILA SE JAČA

Čudesan oporavak Shakire: 'Suprotno svemu što su liječnici predvidjeli, ozdravila sam bez operacije'

Nakon što je prošle godine odgodila turneju El Dorada zbog problema s glasnicama, Shakira je prošli tjedan stala na pozornicu i sve oduševila showom koji obuhvaća njezine najveće hitove.

Nakon što je prošle godine odgodila turneju El Dorada zbog problema s glasnicama, Shakira je prošli tjedan stala na pozornicu i sve oduševila showom koji obuhvaća njezine najveće hitove.

Shakira se vraća jača nego ikada i sve osvaja svjetskom turnejom tijekom koje će slavna pjevačica imati čak 54 koncerta. Prijašnjih godina s veseljem se posvetila obitelji koju ima sa suprugom, španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom, a onda je prošle godine morala otkazati planiranu turneju zbog problema sa zdravljem. Nakon sedam godina pauze diva se vraća svojoj najvećoj ljubavi - pjevanju.

'Prošla godina bila je jedna od najtežih godina mog života. Biti ponovno na pozornici doživljavam vrlo emotivno', rekla je Shakira za BBC iz Amsterdama najavljujući da se show El Dorada sljedećeg tjedna seli u London.

Thank you Amsterdam! You were on ! Shak

Objavu dijeli Shakira (@shakira)



'Napokon spavam. Djeca nisu sa mnom na turneji, pa si dozvoljavam tu privilegiju. Mislim da sam zadnji put ovoliko spavala prije šest godina, u vremenu kad još nisam postala majka', rekla je Shakira kojoj ova turneja puno znači, sretna je što je publika nije zaboravila, a svoje ozdravljenje naziva čudom.

'Zapravo je bilo opasnije od krvarenja glasnica. Bila je to neka vrsta vaskularne lezije. Neko vrijeme sam sumnjala da ću ikada više pred publikom zapjevati. Čudesno je što sam se, suprotno svemu što su liječnici predvidjeli, u potpunosti prirodno oporavila. Svi su me pripremali za operaciju, ali lezija je sama od sebe potpuno nestala iz mojih glasnica.', rekla je Shakira u intervjuu.
Fotografije njezinog koncerta u Hamburgu, odakle je svjetska turneja 3. lipnja i krenula, i one iz Amsterdama pokazale su da je 41-godišnjakinja ponovno u top formi.

Shakira je u vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom (31) od 2011. godine, a u Barceloni žive sa svoja dva sina – Milanom (5) i Sashom (4).

Nov. 28, 2015 - Barcelona, Catalonia, Spain - Colombian singer and songwriter SHAKIRA attends  the league match between FC Barcelona and Real Sociedad with her two sons MILAN and SASHA at the Camp Nou stadium in Barcelona, Image: 267806086, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News
Shakira sa sinovima Milanom i Sashom koje odgaja sa slavnim nogometašem Gerardom Piquéom

Linker
26. travanj 2024 15:16