Profimedia, AKM-GSI
IZLAZAK S KĆERIMA

Cure se spremaju za školu: Angelina Jolie i uz sve svoje bogatstvo kupuje jeftino

Vrijeme je za školu pa je, baš poput ostalih roditelja, glumica Angelina Jolie u potrazi za čim povoljnijim školskim priborom iako se njezino bogatstvo procjenjuje na 160 milijuna dolara.

Američki trgovački lanac Target bio je odabir 42-godišnje glumice koja se sa Shiloh (11) i Vivienne (9) uputila u predškolski shopping u Los Angelesu. Nakon što su kupile sve što im treba za nove uspjehe u školi, osvježile su se hladnim napitcima. Sve tri su bile vrlo ležerno odjevene: Angelina je kao i inače nosila crnu haljinu, ovog puta ispod debele veste, dok su njezine kćeri odabrale još jednostavniji look. Hlače i obična majica u kombinaciji s japankama bio je njihov odabir za shopping.

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Kao i inače, Angelina nije dala ni naslutiti da u životu ima novih problema. Osim što je njezin razvod od brada Pitta još uvijek u tijeku, prošlog je tjedna otkriveno da će glumica i njezin bivši suprug morati iskeširati 662 tisuće dolara za veliki projekt na imanju Chateu Miraval za koji nisu podmirili račune. Naime, sud je odredio da Francuskinji Odile Soudant moraju isplatiti tu cifru jer nisu njezinoj firmi isplatili novce za veliki projekt osvjetljavanja njihove vile u Francuskoj te su je zbog toga doveli na rub propasti.

Linker
24. travanj 2024 13:15