Neja Markičević / Hanza Media
STIGLA PRINOVA

Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić dobili sina

Sretne vijesti je zagrebački redatelj Dalibor Matanić podijelio na svojem Facebook profilu i otkrio koje su ime nadjenuli svojem drugom djetetu.

Redatelj Dalibor Matanić i glumica Helena Minić Matanić postali su drugi put roditelji jučer kasno navečer. Njihovoj maloj obitelji u čijem je centru dosad bila 22-mjesečna Lola pridružio se Max Matanić.

- Dame i gospodo, novi hadžija je stigao u grad: MAX MATANIĆ!!!!!!!!!!! (10.06.2017. 23:40h) - potpisuje najveseliji trio za dočeke u svemiru, već smo negdje iza Saturna! - napisao je ponosan otac na svojem Facebook profilu uz prvu fotografiju.

U veljači ove godine je glumica Helena Minić Matanić otkrila za magazin Gloria da "im stiže dečko" i da su njih dvoje presretni što će drugi put postati roditelji.

- Dado i ja jako smo sretni što ćemo drugi put postati roditelji, a Lola je još premala da bi uopće bila svjesna što se oko nje zbiva. U svakom slučaju, kolica imamo, a i puno stvari koje će beba naslijediti od Lole. Nije nikakav problem prekrojiti neku haljinicu i sašiti hlačice. Potpuno smo otvoreni prema bojama i naša djeca ne moraju biti u bijelom ili plavom. Samo neka on nama stigne u lipnju i još nas jednom učini najsretnijima na svijetu - izjavila je tada glumica.

zagreb 07.06.2016
Glumice s bebama, Minic, Veljaca, Lorenci
na slici: Helena Minic - Lola,  
foto vedran peteh
Vedran Peteh
S kćeri Lolom, kojoj će u kolovozu proslaviti 2. rođendan

Linker
11. travanj 2024 01:14