promo
Nakon sedam mjeseci pauze

Damir Kedžo održao koncert i emotivno poručio: 'Na trenutke sam pomišljao da nikad više neću zapjevati'

Nakon zamornog rollercoastera i intenzivnih osjećaja pobjede i poraza u kratkom vremenu glazbenik Damir Kedžo ima se napokon čemu veseliti. Posljednjih mjeseci preživio je puno toga - od pobjede do otkazivanja Eurosonga zbog Covida 19 pa do otkazivanja kao izravnog predstavnika za Rotterdam 2021., ali glazbenik je stao na pozornicu i održao koncert o kojem se ne prestaje pričati.

"Prošlo je sedam mjeseci od zadnjeg koncerta uživo, život nam se potpuno promijenio i na trenutke sam pomišljao da nikad više neću zapjevati na koncertu. Pjevanje uživo s publikom je moja misija i život. Dao sam svaki atom snage i ljubavi za vrijeme koncerta. Prekrasna publika na Gradini pokazala mi je da je jedva čekala ovaj rasprodani koncert. Hvala što ste sa mnom pjevali u jedan glas svaku pjesmu i stvorili osjećaj da ne želim da koncert ikad prestane. Hvala vam od srca i jedva čekam novi susret uživo", rekao je Damir Kedžo nakon koncerta na trsatskoj Gradini.

promo
Atmosferu su dodatno zagrijale plesačice

Ovo je prvi Damirov koncert u doba pandemije, organiziran po svim uputama i preporukama stožera u sklopu programa Ljeto na Gradini... Organizatori su znali svakog tko je ušao u prostor predivne trsatske Gradine u Rijeci, tko je prošao blagajnu i zaputio se na svoje mjesto. Iako je ulazak publike uz sve mjere opreza trajao gotovo dva sata, ništa nije umanjilo uzbuđenje zbog koncerta.

promo
Publici nije smetalo to što je dva sata ulazila i izlazila...

Trsatska Gradina, pogled na more i svjetla Rijeke u pozadini bili su savršena kulisa koncertu. Publika je bila iznimno odgovorna, poštivala sve mjere i preporuke Stožera te je pokazala da iskrena emocija uvijek nađe put do srca publike. Kako su u najavama koncerta iz Damirovog tima obećavali, njegov dugogodišnji bend i tri prateća vokala zvučali su odlično, a plesačice su dale dodatnu dimenziju koncerta koji je ujedno bio i promocija njegovog novog albuma "Poljubi me sad" koji je na svim prodajnim mjestima može pronaći po cijeni od 99 kuna.

Čitajte i:

Damir Kedžo o odluci koja ga je jako pogodila: 'Nije jednostavan ovaj rollercoaster emocija'

Damir Kedžo otkriva što bi poželio od zlatne ribice i zašto smatra da je 'ekstrovertirani introvert'

Damir Kedžo u dokumentarcu o otkazanom Eurosongu: Ipak dobio priliku da se njegova pjesma čuje

Linker
15. travanj 2024 22:29