Profimedia, AKM-GSI
samo smijeh

Dan koji će Suri Cruise zauvijek pamtiti

Suri Cruise više nije mala klinka, ali se još uvijek zabavlja od sveg srca, osobito kad je društvu prijateljica. Dobre zabave curama nije nedostajalo niti u petak navečer na tradicionalnom koncertu naziva Jingle Ball u New Yorku, koji je Suri pohodila s mamom i prijateljicama.

Cardi B, Shawn Mendes, Camila Cabello, Calvin Harris, G-Eazy, Dua Lipa, Khalid i specijalni gost Normani, Alessia Cara, Meghan Trainor, Bebe Rexha, Bazzi i Sabrina Carpenter nastupili su na ovogodišnjem tradicionalnom Jingel Ball koncertu u New Yorku, na koji su došle uživati i glumica Katie Holmes (39) i njezina kći Suri Cruise (12).

Prošle godine slavne majka i kći čak su na ovom spektaklu izašle na pozornicu te najavile nastup Taylor Swift, a da lude predbožićne zabave ni ove godine nije nedostajalo govori smijeh Suri i njezinih naoko simpatičnih prijateljica na odlasku s glazbenog spektakla.

New York, NY  - Katie Holmes and Suri Cruise leave the 2018 Jingleball held at Madison Square Garden.

Pictured: Katie Holmes, Suri Cruise

BACKGRID USA 7 DECEMBER 2018, Image: 401295045, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Suri Cruise u 13. je godini života i polako prerasta u djevojku, sve sličniju slavnoj mami Katie Holmes. Upravo je s majkom i provela najveći dio djetinjstva, budući da je oca Toma Cruisea viđala vrlo rijetko otkako su joj se 2012. godine roditelji rastali. Kako je nadomak prve tinejdžerske godine, sve joj više znače i bliske prijateljice.

New York, NY  - Katie Holmes and Suri Cruise leave the 2018 Jingleball held at Madison Square Garden.

Pictured: Katie Holmes, Suri Cruise

BACKGRID USA 7 DECEMBER 2018, Image: 401295018, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

U Dallasu, Bostonu, Los Angelesu, Washingtonu, Chicagu, Atlanti, Miamiju i Tampa Bayu također se iz godine u godinu odražava koncert Jingle Ball.

Linker
20. travanj 2024 13:29