Getty Images
Tatin miljenik

Dan očeva u Velikog Britaniji Princ Harry proslavio još neviđenom fotografijom malenog Archieja

U Velikoj Britaniji Dan očeva slavi se treće nedjelje u lipnju, za razliku od Hrvatske i još nekih europskih zemalja koje ga obilježavaju 19. ožujka. Princ Harry proslavio je ovaj poseban dan objavom preslatke fotografije svog sina na Instagramu.

Iako se u Hrvatskoj i u još nekim europskim zemljama Dan očeva slavi 19. ožujka, u Velikoj Britaniji tradicija ovaj dan se obilježava treće nedjelje u lipnju. Poseban dan princ Harry (34) proslavio je objavom još neviđene fotografije svog novorođenog sina Archieja na Instagramu.

Na preslatkoj fotografiji Harry drži sina u naručju, dok mu Archie svojom ručicom drži prst, gledajući direktno u kameru. "Sretan Dan očeva! I posebne čestitke na prvom Danu očeva Vojvodi od Sussexa", piše ispod fotografije koja je izazvala brojne pozitivne komentare fanova britanske kraljevske obitelji.

Iako su Meghan Markle (37) i princ Harry par dana nakon rođenja pokazali svijetu svog sina, ovo je prva fotografija na kojoj se jasno vidi Archiejevo lice. Unatoč želji da porod bude kod kuće u Windsoru, Meghan je Archieja rodila 6. svibnja u bolnici Portland u Westminsteru u Londonu kako bi izbjegla komplikacije jer je prenijela trudnoću za tjedan dana.

Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex, present their baby son to the World at Windsor Castle, Windsor, Berkshire, UK, on the 8th May 2019.

Picture by Dominic Lipinski/WPA-Pool.
08 May 2019, Image: 431792900, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ponosan otac nakon rođenja malenoga Archieja izjavio je kako mu je doček sina bilo najljepše iskustvo u životu i ne može vjerovati kako žene to 'izvedu'. "Meghan i ja smo jutros postali roditelji zdravog dječaka. Mama i beba su dobro. Ovo je bilo najljepše iskustvo, nisam to mogao niti zamisliti. Kako žene rade to što rade je neshvatljivo. Oboje smo oduševljeni i zahvalni smo za svu ljubav i podršku", rekao je Harry.

Bliski prijatelji britanskog princa otkrili su kako je Harry sretniji nego ikad i da se potpuno prepustio ulozi oca koja mu, barem prema tvrdnjama prijatelja, vrlo dobro leži. "Čini se da je jako, jako sretan. Mogao se uvjeriti mnogo puta, pogotovo kada smo bili u Africi, da obožava djecu i zato sam znao da će jednog dana biti divan otac", rekao je Harryjev prijatelj Nacho Figueras (42).

Linker
19. travanj 2024 03:59