Instagram
PALAC GORE!

Dani u bolnici: Nikola Karabatić smogao snage za osmijeh u operacijskoj sali

Slavni francuski rukometaš, koji je kod nas poznat i zbog hrvatskih korijena, Nikola Karabatić, u petak ujutro je operiran.

'Upravo je završena operacija mog lijevog stopala. Hvala medicinskom osoblju na svemu. Bit ću odvojen od mojih suigrača najmanje četiri do šest mjeseci. Hvala svima na lijepim porukama podrške', objavio je na društvenim mrežama Nikola Karabatić koji će se oporavljati u krugu svoje obitelji, supruge Géraldine, sina Aleka (2) i kćerkice Nore koja je rođena u kolovozu ove godine.

Nikola će biti van rukometnog terena barem pola godine, ali će zato imati više vremena uživati u dječjim radostima unutar svog doma koji je izgradio s gimnastičarkom Géraldine. Nakon operacije je smogao snage za smiješak iz operacijske sale.

Par je u vezi od 2011. godine, kada ih je upoznao Nikolin prijatelj, a Geraldine ne propušta njegove utakmice i sve će dati sve od sebe da mu omogući što brži oporavak.

34-godišnji ponajbolji rukometaš svijeta koji igra za francuski klub PSG često za svoju suprugu govori da je divna majka njihovoj djeci, a u intervjuima naglašava da je s njom pronašao mir i sreću.

Linker
25. travanj 2024 16:59