Printscreen Dan De
nikad iskrenija

Daniel Delale u 'Danu De' izazvao Lanu Klingor Mihić: 'Imala sam ja predrasude, pa me život lijepo tresnuo'

Izbliza i osobno o ljubavi, udaji, kulinarstvu, ali i teškim životnim trenucima, za 'Dan De by Daniel Delale' dušu je, iskreno kao nikad, otvorila Lana Klingor Mihić, bivša pjevačica, PR stručnjakinja i protagonistica projekta Slana kuharica.

Novinar i urednik Daniel Delale, nekadašnji TV voditelj 'Red Carpeta', čiji smo glas slušali i na radijskim postajama, danas urednik portala 100posto.hr, pomiče granice - pokrenuo je prvi hrvatski web show koji se producira u skladu s najvišim televizijskim standardima. U prvoj epizodi projekta naziva 'Dan De by Daniel Delale' u boksački je ring odveo predsjednika HSS-a Krešu Beljaka, a u drugoj, koja je upravo ugledala svjetlo dana, ugostio je Lanu Klingor Mihić.

Na pitanje zašto je više ne viđamo na društvenim događanjima i blista li zbog toga što se bacila na 'food scenu', Lana je Delaleu kratko i jasno odgovorila: 'Mislim da to nije samo zbog food scene, mislim da sam samom udajom i odabirom mirnog bračnog života napravila nešto najbolje što sam mogla'.

Opisala je i kako se u njoj prelomila odluka da smanji angažman u PR agenciji, prepusti njezino vođenje suprugu Anti, a ona se posveti kuhanju odnosno receptima i video prilozima u kojima kuha i sve dijeli sa svojim pratiteljima. 'Bili smo na moru, u Šibeniku, drugo jutro smo se probudili, klinci idu na plažu, svi se spremamo, a ja sjedim poludepresivna i krenem plakat. Ante me gleda i pita što ti je, a ja mu govorim da mislim da tratim svoje vrijeme, da se više ne želim time baviti, odgovarati na suluda pitanja i boriti se kao kreten protiv vjetrenjača. A kad me Ante tada pitao 'Pa dobro, što onda želiš', rekla sam mu 'Ja u životu samo želim kuhati'.

Ne sjeća se, kaže, kad ona i suprug Ante, s kojim odgaja troje djece, Kiaru, Miku i Marlu, nisu duže razgovarali, iako joj ponekad 'ide na živce'.

Otkrila je potom u razgovoru i da su je najviše razočarali ljudi koji su joj bili najbliži te da im je oprostila, ali nije sigurna jesu li oni oprostili sebi. Progovorila je i o ružnim uvjetima koji su se događali oko njezine prve trudnoće, kada je bila prisiljena promijeniti broj telefona te je odselila. 'Nikome nisam rekla gdje živim osim svojih pet prijatelja i obitelji', rekla je.

Danas, kaže, više nema predrasuda u životu jer ju je, dok ih je imala, život 'lijepo tresnuo'. Izjasnila se i o pobačaju, kao i bi li dopustila istospolnoj zajednici da posvoji dijete.

Bila je ovo još jedna epizoda Dana De koju je Daniel Delale izvrsno odradio i potvrdio da ima tu neiskvarenu karizmu koju sugovornici poštuju, a kamera voli. Kako je uopće došao na ideju o ovakvom zabavnom projektu? Kako nam je ispričao, u radu u internet medijima shvatio je da web publika zazire od dugih, sporih formi i stoga je osmislio koncept koji dosad nije viđen kod nas. 'Ključ je u brzini i dinamici showa u kojem u maksimalno desetak minuta valja sažeti svu bit sugovornikova života i rada i pritom biti provokativan, zabavan, pa i ekskluzivan', rekao je. Uz gosta tjedna, 'Dan de' imat će nekoliko stalnih rubrika, poput rubrike 'Sveti Instagram' koja sadrži najneobičnije, najzanimljivije i najzabavnije Instagram profile, kao i rubriku 'Bogati ne plaču' gdje su zvijezde na Delaleovoj nemilosrdnoj 'tapeti'.

Novi show možete pratiti svake nedjelje od 21 sat na portalu 100posto.hr, stranici Jutarnji.hr te na YouTubeu.

Zagreb, 100418. 
Daniel Delale novi je urednik portala 100 posto.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Foto: Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX

Linker
20. travanj 2024 01:28