Biljana Gaurina / Hanza Media
VIDEO INTERVJU

Daniela Trbović progovorila o sinu, muškarcima koji je ne vole i priznala s kim se tukla na fakultetu

Voditeljica Daniela Trbović koja punom parom priprema novu sezonu emisije 'Žene povjerljivo', u malom ženskom razgovoru otkriva kako se nosi s pubertetom 17-godišnjeg sina Lovre, a rado se prisjetila i kako je ona preživjela svoj te s kim se tukla na početku fakulteta

Zahvaljujući britkom jeziku i specifičnom smislu za humor voditeljicu Danielu Trbović gledatelji ili vole ili ne vole. No zahvaljujući činjenici da ekranom HTV-a suvereno vlada gotovo 30 godina, ipak je puno više onih koji je vole. Za one druge ima jednu poruku. O njima, ali i o pubertetu koji prolazi njezin 17-godišnji sin Lovro proćakulali smo sa simpatičnom Karlovčankom koja se i sama prisjetila svojih pubertetskih dana, odnosa s roditeljima i sestrom Natašom, a otkrila nam je i svoje 'mušice' tijekom tog osjetljivog razdoblja.

Zašto ne voli isprobavati garderobu po kabinama, tko joj pegla brojne bijele košulje te ima li osjećaj kad otvori ormar da nema što odjenuti, otkrila nam je u video intervjuu koji smo snimili nedaleko njezina zagrebačkog stana, u kratkim pauzama koje ima tijekom priprema novih emisija 'Žene povjerljivo' koje uskoro ponovno kreću utorkom u večernjem terminu.

Linker
23. travanj 2024 17:30