Darija Ramljak s dečkom
 Darija Ramljak / Instagram
Talentirana pjevačica

Darija Ramljak ispala je iz 'The Voicea', no Petar tu je da je utješi i podrži! Velika ljubav mlade dive iz Međugorja

Darija Ramljak napustila je 'The Voice', no u glazbi će ostati, s njom je neraskidiva veza veže. Emotivno i privatno, pak, ljubi Petra Stankovića.

Čarobni 'Nocturno' u izvedbi Darije Ramljak oduševio je gledatelje 'The Voicea', no Filip Rudan iz teama 'Vanna' ipak je bio jači i prošao je u finale natjecanja. Sama Vanna otkrila je tijekom subotnje emisije uživo kako smatra da će Ramljak u glazbi ostati i da će osvajati koncertne dvorane.

Izvrsna mlada pjevačica oprostila se od natjecanja, a na svom se Instagramu zahvalila svima koji su joj tijekom proteklih mjeseci pružali nemjerljivu podršku. 'Oni riječima neopisivi', naslovila je fotografiju kojom se zahvalila svom dečku Petru, mentorici Vanni i teamu koji je s njom radio. Osim toga, zahvalila se i Filipu Rudanu - svom kolegi iz showa. 'Sve znate! Hvala vam', dodala je na kraju teksta na Instagramu Darija.

Pozirala se, između ostalih, i sa svojim dečkom Petrom Stankovićem koji joj je velika podrška tijekom svih live emisija i redovito ju je pratio iz publike. Djevojka iz Međugorja publiku je osvojila svojim božanskim glasom i emotivnim nastupima. U posljednjoj polufinalnoj emisiji iz showa je ispala te će Vannin tim odlukom publike predstavljati Filip Rudan.

Linker
18. travanj 2024 07:47