Ines Stipetić
nova gloria donosi:

Davor Dretar Drele: Kako sam skinuo 32 kilograma

Pripremajući se za nastupe u showu Tvoje lice zvuči poznato, zagrebački voditelj i glumac zadao je posljednji udarac prekomjernoj težini te je sveukupno na gubitku 32 kilograma, no još vodi unutarnje borbe kad se suoči s roštiljem ili kotlovinom

Lako je nekome reći da mora smršavjeti! Zagrebački voditelj, glumac i pjevač Davor Dretar Drele (51) jako dobro zna da je put od želje do realizacije dug i posut trnjem. Godinama se borio s viškom kilograma i raznim zdravstvenim problemima koje nosi pretilost, no tek kad je nabujao do 134 kilograma, shvatio je da je vrag odnio šalu. Najbolja motivacija da se krene i nešto preokrene u životu, kaže, jest kad vidiš da je netko uspio, a njega je prije dvije godine potaknuo prijatelj koji je drastično smršavio i - što je još važnije - do danas održao tu težinu. Drele je pod nadzorom stručnjaka promijenio način prehrane, istopio više od dvadeset kilograma, a kad se počeo pripremati za sudjelovanje u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato, smršavio je još sedam.

U razgovoru za novi broj magazina Gloria otkrio je kako se nosio sa svim svojim unutarnjim i vanjskim borbama, izazovima u koje ga je dovodio svaki janjac na ražnju, svaki roštilj i kotlovina te priznao da mu je put do “idealna” 102 kilograma bio teška, ali ne i nemoguća misija.

U novom broju potražite 64 kupona za shopping s popustom do 40 posto od 12. do 18. travnja!

Linker
25. travanj 2024 11:02