Tina Kunakey i Vincent Cassel na Paris Fashion Weeku
 Victor Boyko / Getty Images
Kakav spoj!

DEKOLTE IZ SNOVA: Svi pogledi su bili usmjereni prema njegovoj mlađahnoj supruzi

Francuski glumac i redatelj Vincent Cassel (51) sjedio je u prvom redu Paris Fashion Weeka, u društvu svoje mlađahne supruge Tine Kunakey (21) koja je inače model za kupaće kostime.

Novopečeni mladenci, Vincent Cassel (51) i Tina Kunakey (21) vjenčali su se krajem kolovoza, pa su još u sedmom nebu zbog vjenčanja.

Na reviji gdje su gledali nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019., mladi model privukao je pažnju fotografa i drugih uzvanika jer je blistala u bijeloj haljini sa zelenim detaljima, a posebnu pažnju izazivao je njezin raskošni dekolte.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 25: Tina Kunakey and Vincent Cassel attend the ETAM  show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on September 25, 2018 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)
Victor Boyko / Getty Images
Tina Kunakey i Vincent Cassel na Paris Fashion Weeku


Victor Boyko / getty images
Vincent i tina u prvom redu

Atraktivna Tina Kunakey rođena je u Francuskoj. Otac joj je bio Marokanac podrijetlom iz Togoa, a majka Sicilijanka. Odrasla je na jugozapadu Francuske, a prve korake kao manekenka učinila je u Madridu.

Victor Boyko / Getty images
Tina na pariškom tjednu mode

21-godišnjakinja je nedavno krasila naslovnicu časopisa Vogue, a njihova romansa je krenula krajem 2016.

'Trenutak našeg upoznavanja je bio veličanstven. Oboje obožavamo surfanje i to nas je i spojilo. Kada smo se upoznala nisam imala ideju da je on glumac, a kamoli da je jako poznat. Odrasla sam na selu, nismo imali televizor pa nisam ni gledala njegove filmove. Tek kad su nas okružili paparazzi, bilo mi je jasno da je važan', rekla je Tina koja uživa u braku s fatalnim Francuzom.

Linker
19. travanj 2024 17:56