Profimedia, AKM-GSI
STIŽE BEBA!

Dekolte stavila u prvi plan kako bi sakrila trudnoću - ali nije uspjela

Njujorška glumica sve je uspjela prevariti kada je prije nekoliko dana prošetala crvenim tepihom. S dekolteom u prvom planu nitko nije obraćao pozornost na njezin trbuh, koji je sakrila ispod luksuzne haljine modne kuće Miu Miu.

Perlice i kristali koji su krasili gornji dio haljine skretali su pozornost na dekolte 35-godišnje glumice Kate Mare, koja je kreaciju modne kuće Miu Miu odabrala s razlogom. Satenska haljina rezana odmah ispod grudi dalje slobodno pada pa je bila odličan odabir za 35-godišnju glumicu koja je željela sakriti svoju trudnoću.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06:  Kate Mara attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Na dodjeli Zlatnih globusa

Ipak, to joj nije pošlo za rukom jer je s previše uzbuđenja otkrila glumici Emily Blunt da ona i njezin suprug, glumac Jamie Bell (32), očekuju prvo dijete. Naime, Emily je bez susprezanja komentirala njezine grudi pa je Kate objasnila što se skriva iza svega, a sretne vijesti su na kraju čuli svi koji su bili u njihovoj blizini.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Kate Mara attends the Miu Miu show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on October 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
U listopadu prošle godine na reviji Miu Miu je bila na početku trudnoće

Sretan par koji je u braku godinu i pol dosad je skrivao da će im ove godine stići prinova, ali s obzirom na to da je glumica već u petom mjesecu trudnoće znali su da je samo pitanje kada će vijesti biti otkrivene. Kate i Jamie su se upoznali na setu filma "Fantastična četvorka" 2015., a vjenčali su se u srpnju 2017. godine. I dok je za glumicu to prvo dijete, Jamie već ima iskustva jer s bivšom suprugom Evan Rachel Wood ima četverogodišnjeg sina.

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 09:  Jamie Bell (L) and Kate Mara attend the SAG-AFTRA Foundation Patron of the Artists Awards 2017 at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on November 9, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation )
Jamie Bell i Kate Mara par mjeseci nakon vjenčanja 2017. godine

Linker
25. travanj 2024 12:00