Getty Images for Visionary Women Salon
BEZ NADE

Demi Moore o najgorem razdoblju života: Bila sam na putu samouništenja

Otvoreno i bez imalo suzdržanosti, poznata glumica Demi Moore otvorila je dušu i progovorila o najmračnijim tajnama iz razdoblja kada je bila na dnu.

Glumica Demi Moore (55) s velikim ponosom primila je nagradu koju dodjeljuje centar iz Los Angelesa, a ohrabruje žene da nastave put nakon što su pobijedile ovisnost.

'Zaista sam se našla na 'putu prema dolje', na putu samouništenja, i bez obzira kakav bi mi se uspjeh dogodio, nikada se nisam smatrala dovoljno dobrom. Imala sam izrazito nisko mišljenje o sebi, nisam se cijenila, i sve to jako me brzo dovelo prema samouništenju. Pružena mi je prilika da se promijenim prije negoli uništim apsolutno sve. Oni su u meni vidjeli puno više od onoga što sam ja znala o sebi, i neizmjerno sam im zahvalna jer bez te prilike i te njihove vjere u mene danas ne bi stajala ovdje', rekla je glumica koja iza sebe ima uspone i padove.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 08:  Demi Moore attends Visionary Women Honors Demi Moore in Celebration of International Women's Day on March 8, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for Visionary Women Salon)
Getty Images for Visionary Women
Demi Moore na dodjeli nagrada

'Život definitivno nije ravna crta i mislim da se svatko od nas ovdje barem jednom borio s time da nije dovoljno dobar. Ja sam u tom najtežem trenutku potražila pomoć i rekla da strahujem da nisam dovoljno dobra, a mudar i iskusan učitelj mi je rekao: 'Nikada nećeš biti dovoljno dobra, no zato uvijek možeš znati da vrijediš. Odloži to odmjeravanje sa strane', zaključila je Demi.

Demi se sa 17 godina udala za glazbenika Freddyja Moorea, ali se njihov brak raspao 1984., nakon četiri godine. Ipak, slavna glumica ponovno je uplovila u bračnu luku tri godine kasnije i to s glumcem Bruceom Willisom. Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine i u to vrijeme su rođene njihove tri kćeri: Rumer, Scout i Tallulah. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u odličnim odnosima pa su se zajedno pojavljivali na raznim događanjima, čak i u društvu Ashtona Kutchera, njezinog trećeg supruga. Zahtjev za razvod od Ashtona predala je krajem 2001. godine, šest godina nakon vjenčanja, ali je finaliziran tek 2013. jer se nisu mogli dogovoriti oko podijele imovine. Ipak, treći razvod joj je teško pao: pala je u depresiju i utjehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizirana. Iako su svi tvrdili da je uzrok tome bio stres, Moore se navodno predozirala. Njezin glasnogovornik tada je izjavio da će "potražiti profesionalnu pomoć zbog iscrpljenosti", ali je samo mjesec dana kasnije prijavljena u Cirque Lodge centar za odvikavanje od alkohola i droga u Sundanceu, ustanovu u kojoj na rehabilitaciju dolaze slavne osobe.

WINDSOR, ENGLAND - OCTOBER 12: Eric Buterbaugh and Demi Moore arrive ahead of the wedding of Princess Eugenie of York to Jack Brooksbank at Windsor Castle on October 12, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Glumica Demi Moore

Linker
20. travanj 2024 02:48