Profimedia, Expres.cz
Sve je priznao

Detalji iz mračne prošlosti: 'Bio sam teško ovisan, uništio sve što sam mogao, ali Bog me vodi kroz najteže razdoblje'

Justin Bieber je na svom Instagramu podijelio dugačku ispovijest u kojoj se osvrnuo na svoje djetinjstvo i teret slave koja je negativno utjecala na njegov život i to u mjeri da je postao ovisan o teškim drogama, a okomio se i na sve koji su ga okruživali.

Danas 25-godišnji glazbenik Justin Bieber je sa samo 13 godina preko noći od anonimnog dječaka postao velika zvijezda koju su svi hvalili. Kao neiskusan dječak, počeo je doslovno "živjeti" tu euforiju koja ga je okruživala pa nije shvaćao da s velikom slavom dolazi i velika odgovornost, a do 18 godine već je imao milijune.

"S 18 godina nisam imao nikakve vještine za život u stvarnom svijetu. Imao sam pun bankovni račun i pristup svemu što sam htio. To je zapravo vrlo zastrašujuć koncept za bilo koga u mojim godinama", otkrio je pjevač, dodavši da je do 20. godine donio svaku lošu odluku koju možemo zamisliti i od najomiljenije zvijezde postao jedna od najomraženijih.

Bieber je prije 19. godine počeo eksperimentirati s teškim drogama te na kraju postao ovisan o njima, što je, naravno, utjecalo na njegovo psihičko i fizičko stanje, ali i odnos prema drugima. "Postao sam ogorčen, nisam poštivao žene i bio sam bijesan. Udaljio sam se od svih koji su me voljeli i skrivao sam se iza ljušture od osobe kakva sam postao. Mislio sam da nikada više neću biti onaj stari", priznao je.

Manadatory
Justin Bieber
NBC 'Today Show' Toyota Concert Series, New York, America - 23 Nov 2011, Image: 220632000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Ono što ga je spasilo, istaknuo je, bila je vjera u Boga i podrška najbližih, a nedavno je na Instagramu podijelio i video kako pjeva u crkvi. "Pjevao sam sinoć u crkvi. Bog me vodi kroz teško razdoblje. A povjerenje u Isusa u najgorim trenucima apsolutno je najteže", napisao je ispod videa.

Manekenka Hailey Baldwin, s kojom je već godinu dana u braku, pomogla mu je da svoj život dovede u balans i bude dobar čovjek. "Sada plovim kroz najbolje razdoblje života - brak! On uči ljude strpljenju, poniznosti, obvezama i svemu što čini dobre ljude", napisao je pjevač. Iako su ih paparazzi nekoliko puta uhvatili u svađi i strani mediji pisali da im prijeti razvod, čini se da Bieber ipak uživa u bračnom životu.

"Čak i kada je sve protiv vas, borite se. Isus vas voli", poručio je na kraju. Bieber je već nekoliko puta progovorio kako se još uvijek bori s depresijom i trenutno prima stručnu pomoć, a Hailey mu je velika pomoć i podrška.

Studio City, CA  - Couple Justin Bieber and Hailey Baldwin stop by Barnes And Noble for some shopping in Studio City. Justin headed over to Hailey's car as they left so he could give his wife a kiss.

Pictured: Hailey Baldwin, Justin Bieber

BACKGRID USA 11 JANUARY 2019, Image: 406723170, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
08. travanj 2024 07:40