03 MEDYA
03 MEDYA

zvijezda istanbulske nevjeste

Dilara Aksüyek: Zvijezda Istanbulske nevjeste još uvijek bez prstena

  • 21.02.2019. u 15:00

  • Autor:
    • Maja Kuzmanović

Turska glumica DILARA AKSÜYEK, s kojom smo razgovarali na snimanju treće sezone serijala ‘Istanbulska nevjesta’, otkriva zašto se bojala ljubavi - dok nije upoznala Ceyhuna Mengiroglua, zvijezdu serije ‘Tuđi život’ - te kako održava svoj svjež i njegovan izgled

Zanosna Dilara Aksüyek (32) karijeru je izgradila glumeći negativke - spletkarice, dominantne vamp žene koje su zapravo sporedni likovi u serijama, ali se ističu ponašanjem i seksepilom. Takva je i Ipek, koju glumi u turskoj hit seriji “Istanbulska nevjesta”. Za tu seriju - koju prema podacima agencije AGB Nielsen prati oko 600.000 gledatelja Nove TV - Dilara kaže da je obilježila njenu karijeru, no priznaje da je serija “Merhamet” bila presudna. Agenti su je, naime, te 2013. zapazili u ulozi prostitutke Şadiye jer se nije ustručavala snimati izazovne scene - koje su u turskoj TV produkciji rijetkost. Dvije godine poslije jedna je druga serija, pak, okrenula naglavačke njezin emotivni život: 2015. je na snimanju “Adi Mutluluk” upoznala Ceyhuna Mengiroğlua (33), koji je hrvatskim gledateljima poznat po ulozi Deniza u seriji “Tuđi život”. Otada su nerazdvojni - osim kad se moraju rastati zbog posla, kao sada, dok Dilara snima treću sezonu “Istanbulske nevjeste”.

- Ovo je posljednja sezona, koju, za promjenu, snimamo u centru Istanbula. Tijekom prve dvije više smo bili u Bursi i u kuriji u udaljenom predjelu Beykoz, na azijskoj strani Istanbula. Radni dani su dugi i naporni, znaju potrajati i do kasno u noć, ali smo dobro uigrani i odlično se slažemo. Pogotovo se dobro razumijem sa Salihom Bademcijem, koji glumi mog supruga Fikreta, i pomažemo jedno drugome pri snimanju naših dugih, emotivno teških scena', priča u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju zvijezda Istanbulske nevjeste te otkriva detalje ljubavne veze s Ceyhunom Mengirogluom, zvijezdom ‘Tuđeg života’, s kojim je u vezi četiri godine.