Instagram
ovako se već može

Dino i Viktorija Rađa hvale se skijanjem u Italiji, s njima je i Grašo

Poznati bivši košarkaš Dino Rađa, koji je u sportskoj karijeri ostvario mnoga velika priznanja, sa suprugom Viktorijom dijeli istu strast - oboje uživaju u skijanju s dugogodišnjim prijateljima, a zabave ne nedostaje.

Rađe dugi niz godina obiteljski odlaze na top destinaciju za skijanje u talijanski gradić Livigno koji od milja zovu 'Mali Tibet'. Grad se nalazi se blizu granice sa Švicarskom, a osim 78 pojedinačnih staza nudi i brojne druge sadržaje kao šoping u bescarinskoj zoni.

"Veselo jedno društvance", napisala je Viktorija Rađa (42) na svom Instagramu dok je punoj skijaškoj opremi pozirala na vrhu planine s prijateljima i suprugom Dinom (52). U njihovom društvu uživao je i njihov vjenčani kum Petar Grašo, a u statusu je otkrila da je to tradicija duga sedamnaest godina.

instagram

instagram

instagram

"Skijanje je moja postsportska ljubav. Dok sam se profesionalno bavio sportom, nisam smio skijati niti se baviti sportovima takvog tipa. Kako sam sportaš u duši bio i ostao, skijanje me izazvalo. Učio sam ga i naučio. Guštam u njemu", rekao je u jednom intervjuu Splićanin koji je 2018. postao članom Košarkaške kuće slavnih u američkom Springfieldu. U početku je bio loš skijaš, ali njegova vojnička upornost urodila je plodom.

Instagram

"Bilo je očajno. Rugali su mi se. Ipak sam ja korpulentan i neobično me vidjeti na stazi. No, sve je stvar volje", dodao je u jednom intervjuu Dino Rađa.

Viktorija i Dino Rađa prošle godine proslavili su 18. godišnjicu braka. U njihovim bračnim vodama nikada nije dosadno i nikako ih ne drži mjesto. Kad god imaju vremena uživaju u putovanjima. Neobičan scenarij kako su se upoznali ispričali su nedavno u zajedničkom intervjuu za magazin Gloria Glam.Upoznao ih je Toni Kukoč, ali još dugo vremena je prošlo dok nisu shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

09.06.2019
viktorija i dino rađa
fotografije- matea smolcic sencar
Matea Smolčić Senčar

Zagreb, 270919.
Prilaz baruna Filipovica.
U kuci za ljude i umjetnost, Laubi, odrzana je svecanost povodom 25 godina izlazenja casopisa Glorija.
Na fotografiji: Viktorija i Dino Radja.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX
Viktorija i Dino Rađa

"U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki.", rekao je domišljati Dino.

Viktorija i Dino u braku su postali roditelji dvojice dva sinova; 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a Dino iz prvog braka bivšom suprugom Željanom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

Linker
21. travanj 2024 09:58