Dario Njavro/HRT
ŽIVI SVOJ SAN

Dino Jelusić: 'Pjevanje je moj životni poziv, a nedostaje mi samo jedno'

Kako pjeva od svoje pete godine, ne iznenađuje činjenica da sada osvaja svijet. Već treću godinu zaredom nastupa po Americi, a gledatelji su oduševljeni njegovim vokalnim izvedbama u emisiji "A strana". Sada se mladi Slavonac dokazuje i kao mentor u showu Zvijezde pjevaju, a obožavateljice na društvenim mrežama hvale i njegovu frizuru.

'Nisam bio stalan član u emisiji 'A strana', no uspio sam uletjeti u dvije epizode. Malo mi je to bilo stresno, jer sam taman došao s turneje iz Amerike, ali bilo mi je lijepo i drago mi je što se gledateljima to i svidjelo. Iznenadio sam se što su svi bili oduševljeni, no po meni je to moglo biti i bolje.', rekao nam je Dino Jelusić (25) koji živi svoj san.

Godinama nastupa s bendom Trans-Siberian Orchestra, a priznaje pjevanje mu je prva velika ljubav.

'Imao sam neke faze kada sam htio bio klavijaturist pa sam više vježbao to, igrao sam ping-pong jedno vrijeme, no pjevanje je uvijek bila konstanta. Brzo shvatio da je to moj životni poziv, i sam si rekao da se idem primiti posla. I to je urodilo plodom. Pjevam u Trans-Siberian Orchestra imam bend Animal Drive, surađujem s bivšim gitaristom Ozzyja Osbournea i jednim od ponajboljim bubnjarom svijeta. Radim sa svojim idolima', rekao je Dino koji je oduševljen partnericom Tarom Thaller kojoj će biti mentor u showu 'Zvijezde pjevaju'.

dario Njavro

'Tara i ja smo odmah postali prijatelji. Kad sam čuo kako pjeva i kako dvoglasno zvučimo, pomislio sam da se samo moramo malo izbrusiti jer je talentirana za poludjeti. Rekao sam joj da samo ne treba imati tremu. Odlična je glumica, a ima samo 21 godina. Sretan sam što sam dobio nju kao zvijezdu.', dodao je Dino.

Čim završi show 'Zvijezde pjevaju' opet ide u Ameriku, gdje će snimati spot i album, a nastupat će u Poljskoj.

'Radim puno, nedostaje mi dobrog sna, no toliko mi se lijepih stvari događa da mi je sve to super', rekao je Dino kojeg se mnogi sjećaju kao slatkog dječaka koji je pobijedio na prvoj Dječjoj Euroviziji s hitom 'Ti si moja prva ljubav', no on je itekako odrastao.

Linker
06. ožujak 2024 06:18