Massimo sa suprugom Eni na premijeri predstave 'Kralj Lear' 2018. godine
 Damir Krajac / Hanza Media
Zajedno i kada je teško

Dirljiva Massimova posveta voljenoj supruzi dirnut će vas do suza: 'Isti osjećaj nas veže već 28 godina'

Glazbenik Massimo Savić pokazao je kako sa suprugom Eni i njihovom kćerkom Mirnom provodi dane u izolaciji i sigurnosti njihovog doma.

Glazbenik Massimo Savić nikada nije skrivao koliko obožava svoju suprugu Eni i kolika mu je ona podrška u svemu. Poruku ljubavi i jedinstva šalje i u ovim danima, kada je zbog širenja koronavirusa preporučljivo vrijeme provoditi kod kuće. Sretan je i zahvalan što to vrijeme provodi uz suprugu i njihovu kćer Mirnu, a potvrdio je to i dirljivom objavom na Instagramu.

Obitelj - i kada je teško i kada je dobro

"Jedno je zajedničko normalnom životu i izolaciji u domu svom. Osjećaj sreće i zahvalnosti što dobro i zlo možete podijeliti s vama posebnom osobom. Taj, isti osjećaj nas veže već 28 godina. Imamo i ljubav najveću, kućnog paparazza Mirnu Savić, koja ga je ovom fotkom uhvatila u trenutku. I sačuvala zauvijek", dirljivim riječima pokazao je Massimo što je ono što se u životu najviše čuva i cijeni. Obitelj, onu koja u teškim danima postaje uporište i sigurnost.

Romantičan od prvog dana

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, Massimo je otkrio da kako je svoju Eni zaprosio i što je pomislio kada ju je prvi put ugledao. "Činilo mi se da je izvan moje lige. Da je prepametna i prestroga za mene". Ipak, uspio je osvojiti Eni i početi s njom divnu ljubavnu priču koja traje do danas. Zaručio ju je na romantičan način, dok je ona spavala, on je kupovao prsten. "Dok je spavala, uzeo sam joj mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zamolio je da mi bude supruga", zaključio je glazbenik.

Zagreb, 301119.
Grmoscica.
The Voice, show na HRT-u reportaza.
Massimo Savic.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Massimo Savić

Linker
20. travanj 2024 15:45