Ella Dvornik i Charles Pearce
 Instagram
Lumi stigla kući!

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Ella Dvornik i Charles Pearce postali su 20. veljače roditelji djevojčice. Palčica Lumi stigla je pet tjedana ranije, a nakon boravka u bolnici s mamom je stigla kući i već upoznala baku Danijelu.

Djevojčica Lumi stigla je na svijet i razveselila svoje roditelje - influencericu Ellu Dvornik i marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea. Sestrica Balie još je uvijek ignorira - otkrila je sretna baka Danijela Dvornik u dirljivoj i slatkoj objavi na svom Facebooku. Pozirala je s drugom unučicom i otkrila da je Lumi posebno sitna, dobra i zadovoljna beba. Palčica je rođena pet tjedana ranije, na svijet je stigla 20. veljače, a težila je 2600 grama.

Vijest o prinovi Ella i Charles objavili su na svom Instagramu četiri dana nakon što je djevojčica rođena. Odlučili su neko vrijeme držati informaciju o prinovi samo za sebe, Ella se, kako je rekla, željela malo odmoriti nakon svega kroz što je prošla. Djevojčicu je rodila hitnim carskim rezom, nakon što je posljednje dane trudnoće provela u privatnoj bolnici. Hospitalizirali su je zbog trudničke kolestaze i cilj liječnika bio je da se Ella što više približi terminu poroda.

'Ovo mi je bio posljednji put'

Iako ju je pri kraju trudnoće kolestaza koštala boravka u bolnici, sve dotad Dvornik je bila aktivna i vrijedna trudnica. Radila je, brinula o kćerkici Balie, putovala i s Charlesom tražila idealnu kuću u Istri. Par, naime, tamo želi kupiti kuću pa su dane pred Ellinu hospitalizaciju proveli tražeći idealan dom za rastuću im obitelj. Jesu li pronašli idealnu opciju, još nisu otkrili, a poznavajući ovaj par - uskoro bi mogli iznenaditi informacijom o skoroj selidbi.

Daljnje širenje obitelji ne planira, barem kako sada stvari stoje. "Nakon Balie imala sam neopisivu želju biti opet trudna i mislim da sam to sada zadovoljila. Charles je blaženi među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života, Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo nove ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se", otkrila je na svom Instagramu Ella i svima zahvalila na čestitkama.

Linker
12. travanj 2024 06:31