Domenica Žuvela
 Instagram
Zanosna kaubojka

Divlja strana Domenice: Pjevačica iznenadila odvažnim novim stilom, a otkrila je i novu ljubav

Mlada glazbenica koja je ove godine osvojila Porina za najbolji album zabavne glazbe, ne staje s radom, priprema novu pjesmu, a vizualima iz novog video spota iznenadila je novim, hrabrim stilom.

Domenica Žuvela radi punom parom, priprema novi spot za pjesmu "Zovi", kako je najavila na svojim društvenim mrežama. Inspiracija za novi video joj je Divlji zapad, a Domenica se tom prigodom transformirala u zanosnu kaubojku.

"Snimili smo dio novog spota, to sa mnom jedva čeka novu pjesmu?", napisala je lijepa Korčulanka. A taj dio koji spominje odnosi se na staju i konje, jer je pjevačica pokazala i svoje umijeće jahanja tih plemenitih životinja.

'Dogodila mi se ljubav'

Mlada glazbenica koja je ove godine osvojila Porina za najbolji album zabavne glazbe, ne staje s radom. Iako ne skriva da voli uživati uz more na plaži, gdje često odlazi sa svojom prijateljicom Hanom Huljić, Domenica je zahvaljujući snimanju novog spota otkrila još jednu vrstu rekreacije, osim morskih aktivnosti.

"Dogodila mi se velika ljubav! Upoznajte zvijezdu mog spota: Magmu..", napisala je pjevačica uz zajedničku fototgafiju s konjem koji je, sudeći prema fotografiji prije snimanja ipak prvo upoznala i sprijateljila se sa životinjom.

Kako je otkrila u ranijim intervjuima za Gloriju, po ljeti ni jedan dan ne prođe da se Domenika ne uhvati ronjenja, plivanja i ispijanja koktela uz more, ali sada bi ova mlada pjevačica na popis aktivnosti mogla uvrstiti i jahanje.

Pročitajte i:

Domenica Žuvela otkrila što najčešće kupuje na muškom odjelu i čiji savjet uvijek sluša

Snimili smo editorijal sa simpatičnom Domenicom: Obožava udobne, ali ženstvene komade

'Teta' u vrtiću osvaja domaću estradu: 'Glazba je moj poziv'

Slatkica s juga: Dok je u bikiniju njezin osmijeh vidi se iz aviona

Linker
16. travanj 2024 11:44