Heidi Klum stiže na set showa 'America's Got Talent'
 PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Manekenka se smirila

Dizala je paniku zbog koronavirusa, konačno je otkriveno što joj je: 'Još pokušavam doći k sebi'

Supermodel Heidi Klum može odahnuti. Stigli su rezultati testiranja na koronavirus za nju i njezinog supruga - i oboje su negativni.

Njemačka manekenka Heidi Klum živjela je u uvjerenju da ima koronavirus, no konačno je otkrila da joj je test na COVID-19 negativan. Testirala se prije 10 dana, digla je paniku na društvenim mrežama i stavila se u samoizolaciju na dva tjedna. Konačno je na kraju svoje karantene dobila potvrdu da je zdrava.

"Puno sam bolje, hvala svima. Imala sam samo jaču prehladu koju još uvijek pokušavam preboljeti. Šaljem svima puno ljubavi", napisala je Heidi na Instagramu.

Heidi Klum i njezin suprug u izolaciji, izbjegavaju svaki fizički kontakt: 'Klonimo se jedno drugog'

Heidi se izolirala u luksuznoj vili i čekala da joj stignu rezultati testiranja

Tijekom izolacije boravila je u svojoj vili u losanđeleškom Bel-Airu, gdje boravi zbog snimanja treće sezone showa "America's Got Talent: The Champions". Naime, Klum je u žiriju showa već godinama i omiljena je među sucima. Negativan je na koronavirus i njezin suprug, 30-godišnji glazbenik Tom Kaulitz. Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, sada mogu biti još sretniji jer su zdravi i sigurni.

Linker
20. travanj 2024 07:12