skrasio se u 50-oj

DJ Tiësto usred pustinje oženio 27 godina mlađu manekenku

Instagram
Jedan od vodećih DJ glazbenika na svijetu već je jednom trebao stati pred oltar, no tada je 'pobjegao' u zadnji čas. Za njega je bila druga sreća ona prava jer se sada u jedinstvenom ambijentu na ljubav zakleo 27 godina od sebe mlađoj odabranici.

U nevjerojatnom pustinjskom krajoliku u američkoj saveznoj državi Utah DJ Tiësto rekao je sudbonosno "da" 23-godišnjoj manekenki Anniki Backes. Popularni nizozemski DJ pravog imena Tijs Michiel Verwest svoju suprugu upoznao je 2015. godine i od tada su postali nerazdvojni.

"Ljubav mog života", napisao je na Instagramu uz nekoliko fotografija s vjenčanja i uz datum na koji su se odlučili vjenčati. Par se zaručio u studenom prošle godine. "Nakon upoznavanja družili smo se dva mjeseca, a kada je stigla Coachella, dan prije festivala odlučili smo da ćemo biti zajedno. Proveli smo vikend na festivalu i ludo se proveli, samo nas dvoje. Niti sekunde nam nije bilo dosadno, a kad smo se vratili u New York, nismo se htjeli razdvojiti. Tada smo shvatili da je to - to", u jednom intervju je kazao šesti po redu najplaćeniji DJ i producent na svijetu.

Mladoženja je za vjenčanje u pustinji odabrao Tom Ford odijelo, u stilu svog omiljenom TV lika, James Bonda, a mladenka je nosila dvije vjenčanice - s potpisom Oscara de la Rente i s potpisom kuće Berta.

Ispred 80-ak uzvanika, kako doznaje Vogue, par se vjenčao u luksuznom resortu s pet zvjezdica Amangiri, poznatom kao "futurističkom destinacijom". Par je kazao kako oboje vole Las Vegas, pa su razmišljali o toj lokaciji, no zaključili su da žele nešto malo drugačije. Oltar je izrađen od betona, a ceremonija se održala u okruženju stijena, plavog neba i dekoracija u obliku ružičastih ruža i ogledala koja su reflektirala pustinju.

"Preplavljen sam s emocijama jer sam zaljubljen već dugo vremena i razmišljao sam o ovome danu jako dugo, a sada je napokon došao", kazao je glazbenik.

Instagram

Inače, Tiësto iza sebe već ima nekoliko veza s manekenkama, a 2008. godine trebao se oženiti sa tadašnjom zaručnicom Stacey Blokzijl. Zaprosio ju je godinu dana ranije, no zbog natrpanog rasporeda otkazivao je vjenčanje, pa je zaručnica na kraju odustala od ceremonije.