Kramarić s djevojkom na Stradunu 2018.
 Matija Habljak / PIXSELL
zgodna mia

Djevojka Andreja Kramarića u mini haljini na Stradunu krala poglede

Iako mu dosad nije bio problem skrivati svoj ljubavni život, nogometaš Andrej Kramarić ovih dana ne može nigdje bez da ga ne opsjedaju obožavatelji, ali i fotografi - pa nije čudno što je napokon uhvaćen sa svojom djevojkom Mijom

Iako je još krajem prošle godine potvrdio kako je sretno zaljubljen, Andrej Kramarić (27) nije otkrivao ništa više od toga o svojoj novoj odabranici. Hrvatski nogometni reprezentativac svoju djevojku štiti od znatiželjnika i time što ne objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, ali kada su ih fotografi uhvatili na ulicama Dubrovnika samo se slatko nasmijao.

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom 18.07.2018., Dubrovnik - Srebrni reprezentativac Andrej Kramaric odmara u Dubrovniku te je prosetao s djevojkom po Stradunu. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak / PIXSELL
Kramarić s djevojkom na Stradunu 2018.

Veliki interes javnosti novost je u njihovoj vezi, ali nogometaš i njegova djevojka dobro se nose sa zanimanjem obožavatelja. Iako su bili samo na putu do plaže, Kramarića su brojni prolaznici zaustavljali kako bi se fotografirali s njime ili, pak, tražili autogram, a njemu nije bilo nimalo teško svakome od njih ispuniti želju.

- Ti osjećaji, ljubav, nerealne scene, nevjerojatan narod i ljudi, zadivljujući trenuci, nezaboravne uspomene koje se ne mogu opisati riječima i najslađe suze iz srca - napisao je Kramarić na svojem Instagram profilu nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu gdje je naše reprezentativce podržalo više od pola milijuna ljudi. Iako je nitko nije vidio na pozornici, te je večeri njegova djevojka bila s njim - zajedno su stigli na večeru u restoran Okrugljak s ostalim reprezentativcima i njihovim partnericama.

Zagreb, 160718.
Parking restorana Okrugljak.
Reprezentativci i stozer Vatrenih na veceri u Okrugljaku.
Na fotografiji: Andrej Kramaric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / Hanza Media

Linker
11. travanj 2024 12:20