Facebook
nevjerojatno vitalan

Dobra volja je najvažnija: Legendarni Mladen Kušec napunio je 81 i otkrio teretanu

Radijski i televizijski novinar, pjesnik, književnik i pripovjedač za djecu, Mladen Kušec, uz čiju su 'Tonkicu Palonkicu, frrr' i 'Patuljke koji pojma nemaju' toliki odrastali, napunio je 81. godinu, a ulazak u novo desetljeće za njega je bio i povod za veliku odluku - odlazak u teretanu!

Nevjerojatno vitalan dječji pripovjedač Mladen Kušec zasigurno je jedan od najstarijih muškaraca u teretani, ali ne i najmanje motiviran i uporan. Zašto je donio ovu važnu odluku otkrio je svim svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama s namjerom da ih potakne i poruči - nikad nije kasno za promjenu i poboljšanje životnih navika, pa čak ni za ovakvo pojačano vježbanje! Objavio je i fotografije koje izazivaju simpatije i valja priznati - poticajne su!

"Ne znam tko će ovo pročitati, ali tko hoće neće mu biti žao. Zašto? E, u tom odgovoru krije se tajna. Koja? Ova! Ja opet hodam uspravno, moje noge me opet slušaju, ruke vjeruju da mogu raditi što god mi padne na pamet. Čak mi i mozak vlastiti dobro radi. Služi mi da radim radijske emisije, pišem priče, susrećem drage, pametne ljude koji mi trebaju za razgovor".

"Evo u čemu je štos. Tri mjeseca, dvaput tjedno, vježbao sam pod stručnim, ali i na osobit način ljudskim vodstvom, savjetima i poštovanja vrijednim uputama, čak brizi, Nike Maštruko i Mateja Barišića. Mjesto događanja, bolje rečeno mog preporoda, je njihovo radno mjesto - Bodysculpt. Zapamtite to. Još bih štošta lijepoga trebao reći o djevojkama, majkama, mladićima i muževima s kojima sam s osam banki vježbao. Ti susreti koji su mi dobro došli da živim bolje i zadovoljnije i mirno mogu reći sretnije, upamtite, već nakon dva tjedna budili su mi želju da treninzi budu češći. Pozdrav svima, posebno vježbačima i trenerima, uspravan i hodajući, Mladen Kušec", poručuje svestrani novinar i književnik na svom Facebooku.

Linker
17. travanj 2024 05:41