Getty Images / Getty
Petorka na broju

Događaj u domu Luke Modrića koji je obitelj opet bacio u slavljeničko raspoloženje

Točno je tjedan dana prošlo otkako je obitelj Luke Modrića pozirala na zelenom tepihu, kada je hrvatski nogometaš u Londonu primio nagradu FIFA-e za najboljeg nogometaša godine. Na to se veliko slavlje nadovezalo još jedno, ovaj put sasvim privatno.

Hrvatski nogometni as, s ponosom svi možemo reći i najbolji nogometaš na svijetu, Luka Modrić (33), i njegova supruga Vanja (36), s posebnim su veseljem dočekali ovaj dan: njihova najmlađa kćerkica, mezimica cijele obitelji, proslavila je najveći, prvi rođendan. 'Bucka moja najljepša', zove je ponosni Luka Modrić, pokazujući da je privatno samo tata kojemu je obitelj, usudimo se reći, važnija od lopte.

'Sofia, sretan ti prvi rođendan', napisao je naš najbolji nogometaš današnjice pokraj fotografije na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira sa svojom preslatkom djevojčicom.

Luka i njegova Vanja, par nepomoćene sreće koja traje već 14 godina, osim najmlađe Sofije imaju i sina Ivana, osmogodišnjaka, te petogodišnju kćerkicu Emu. Kad svih petero zaplešu kod kuće, veselju, nema sumnje, nema kraja.

View this post on Instagram

Sofia ❤ Happy 1st birthday! #BuckaMojaNajljepsa

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Linker
20. travanj 2024 00:54