Ella u restoranu
 Instagram
NA Proputovanju

Dok Danijela Dvornik čuva unuku, Ella putuje s neodoljivom svekrvom

Nakon crvenog tepiha u Sarajeva, Ella Dvornik sjela je u automobil i odvažila se na avanturu života. Tisuću kilometara prešla je sa svojim parnerom Charlesom i na kraju se uspjela sresti i sa svojom dragom svekrvom.

Autorica bloga I am Ella, koja na engleskom jeziku piše o putovanjima, modi i svemu što ima veze s ugodama života, Ella Dvornik, uživa u balansu privatnog i poslovnog života. Na Instagramu ima 323 tisuća pratitelja te je brojka u stalnom porastu. Trenutno je ova poznata influencerica na proputovanju Europom s četrnaest godina starijim marketinškim stručnjakom iz Londona Charlesom Pearceom s kojim prolazi sve - od toga da imaju pune ruke posla sa slatkim brigama oko Balie Dee, do toga da su zajedno osnovali i firmu.

PRESS


Ella Dvornik/Facebook
Charles i Ella

Njih dvoje su nakon svečanog pojavljivanja na crvenom tepihu sjeli u automobil i posjetili mnoge europske destinacije, a na dio putovanja su poveli Charlesovu majku Deirdre Pearce. Iz Luxembourga su došli do austrijskog sela Winklern, a Ella, čini se, voli provoditi vrijeme s mamom Pearce s kojom ima mnoge zajedničke teme - a najviše vole pričati o Charlesu.

Hanging with with my mum @deirdrepearce and misses @elladvornik

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)



Happy Monday mountains! My perfect Alphine start to the week...

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

Instagram
Ella Dvornik putovanje sa svekrvom

Ljubav Britanca Charlesa i njegove punice Danijele Dvornik, također nikada nije bila upitna.

'Ponovo sam zaljubljena i radim gluposti', napisala je baka Dvornik nakon dolaska svoje preslatke mezimice koja o trenutno brine o maloj princezi dok roditelji putuju Europom.

'Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali smo se godinama trudili da to postanemo', opisala je Ella jednom prilikom ljubav s Charlesom.

Linker
17. travanj 2024 20:51