Getty Images
bliži se porođaj

Dok kladionice luduju, Meghan već ima spreman dar za curicu

Vojvode od Sussexa trebali bi postati roditelji svaki trenutak, a dok čekamo objavu rođenja, britanske kladionice luduju dok se nagađa hoće li par dobiti kćer ili sina te koje će ime odabrati.

Meghan Markle i princ Harry spremni su za dolazak svojeg prvog djeteta, a dok se oni pripremaju za roditeljske avanture, kladionice u Britaniji ne miruju. Iako se zna samo da je termin krajem travnja i početkom svibnja, vjerni obožavatelji imaju svoje teorije o tome čekaju li vojvotkinja i vojvoda od Sussexa djevojčicu ili dječaka.

Nekoliko znakova dalo je naslutiti da će Meghan roditi baš djevojčicu - ružičasti detalji na baby showeru organiziranom u New Yorku u veljači bili su znak koji su obožavatelji uočili, a Harry je nekoliko puta za vrijeme turneje Australijom rekao da bi volio postati otac djevojčice.

Po posljednjim predviđanjima, mnogi obožavatelji misle da će se roditi djevojčica crvene kose, a najviše njih smatra da će ime biti posveta Harryjevoj majci, princezi Diani. Ostala imena koja su u igri po kladionicama su Victoria, Grace, Alice i Elizabeth, a ako na svijet dođe dječak, najpopularnija imena na kladionicama su Charles, James, Arthur, Alexander i Edward.

Dok se svijet bavi nagađanjima o spolu i imenu djeteta, Meghan već ima planove za svoje dijete, osobito ako se rodi djevojčica. U intervjuu iz 2015. godine koji je dala za kanadski Hello!, dok je u usponu bila njezina glumačka karijera, otkrila je nekoliko detalja koje je već tada isplanirala za svoje buduće dijete.

ASNI, MOROCCO - FEBRUARY 24:   Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex visit the
Getty Images

Ručni Cartier Tank Française sat koji posjeduje vojvotkinja je namijenila svom djetetu, s posebnom pričom koja se krije iza njega. "Nakon što sam saznala da snimamo treću sezonu "Suitsa", tada mi je to bilo nevjerojatno postignuće i počastila sam se skupocjenim ručnim satom. Dala sam na poleđinu ugravirati 'Od MM za MM' i planiram ga jednog dana dati svojoj kćeri", rekla je tada Meghan.

ASNI, MOROCCO - FEBRUARY 24: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex meet children as they visit Lycée Qualifiant Secondary School on February 24, 2019 in Asni, Morocco.  The Duke and Duchess of Sussex are on a three day visit to the country. (Photo by Tim Rooke - Pool/Getty Images)
Getty Images

Iako su mnogi bili uvjereni da se dijete rodilo već ovog vikenda, čini se da se porod još nije dogodio s obzirom na to da je Harry prisustvovao londonskom maratonu u nedjelju. Tako da je i dalje pozornost na njihovom novom domu u Frogmore Cottageu u Windsoru, gdje su se krajem travnja preselili. S obzirom na to da su najavili kako žele da sve protekne u privatnosti njihovog doma te da će vijest o rođenju objaviti tek kad se malo posvete svojem djetetu, mnogi smatraju kako će tek nekoliko dana nakon javiti sretne vijesti.

Linker
16. travanj 2024 22:03