face to face / Face to Face / Profimedia
Scenarij iz noćne more

Dok neki javno priznaju, oni šute: David i Victoria Beckham tajili da su bili zaraženi koronom

Vjeruje se da su se Beckhamovi zarazili još u ožujku te su virus proširili i na svoje zaposlenike te je prestrašena Victoria svima naredila strogu samoizolaciju.

Bivši nogometni as David Beckham i njegova supruga, dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham nedavno su boravili u Americi sa svojom djecom, gdje je David otvarao svoj novi nogometni klub Inter Miami. No, nitko osim njih nije znao da vode bitku s koronavirusom nakon što su se zarazili partijajući. Vjeruje se da su se zarazili još u ožujku kada je Inter Miami igrao svoju prvu utakmicu u Los Angelesu.

Kada su se vratili kući kako bi proslavili 21. rođendan njihovog sina Brooklyna, zarazili su i ostale članove bliske obitelji, kao i ljude koji rade za njih, no o svemu odlučili šutjeti dok ne prođe samoizolacija i test na Covid-19 bude negativan.

"Bio je to scenarij iz noćne more. David je imao svoje obveze prema Inter Miamiju, a Victoria i ostatak obitelji pridružili su mu se tamo kako bi mu bili potpora. Zajedno su obišli nekoliko događaja, koje je David morao zbog sponzorskih ugovora odraditi. Tamo su se rukovali i ljubili s obožavateljima, ali i uglednim članovima društva. Potom su otišli u London, odakle su se uputili direktno u njihov dom u Cotswoldsu", otkrio je izvor blizak obitelji.

Victoria je bila u velikoj panici

David se nakon povratka kući počeo osjećati loše i primijetio je simptome, a Victoria je dobila temperaturu i grlo joj se upalilo. Nekoliko njihovih zaposlenika također je razvilo simptome pa su svi u Cotswoldsu bili dva tjedna u strogoj samoizolaciji.

"Victoria je bila prestrašena i uvjerena da su upravo oni 'super širitelji' pa je radila sve kako bi smanjila rizik da se još netko zarazi. Bila je u velikoj panici", dodao je izvor za britanske medije. Nakon što su se oporavili, Beckhamovi su brinuli o svojim djelatnicima kojima su slali pakete pomoći, a kada su dobili negativne rezultate testiranja, otišli su na ljetovanje u Grčku i Italiju.

Par je također otkazao proslavu 18. rođendana sina Romea koja se trebala održati prošlog vikenda, ali bili su u strahu da će prekršiti pravila socijalnog distanciranja.

Čitajte i:

Zaustavljeno snimanje filmskog hita, Pattinson pozitivan na Covid-19: 'Stvorio se potpuni kaos'

Ni 'čovjek stijena' nije mu se uspio othrvati: 'Volio bih da sam samo ja obolio, ovo je pravi udarac'

Sarajevski glumac prebolio koronavirus: 'Sve je počelo gubitkom okusa i mirisa, pojeo sam baklavu, ali...'

Sharon Stone ganula je sve do suza porukom iz bolničke sobe svoje sestre: 'Nosite maske!'

Linker
19. travanj 2024 22:05