Splash News
Brak ili mrak...

Dolijala i ona: 'Promijenio me, jer sam godinama mislila samo na sebe'

Zajedno su prošli 'sito i rešeto'. Kada sve zbroje i oduzmu, ona je, kaže, svjesna da je on osoba s kojom je pronašla mir.

Julia Roberts rijetko kada govori o svom privatnom životu, no u najnovijem intervjuu za Harper's Bazaar otvorila je dušu i raspričala se - osobito o suprugu. Američka glumica, koja je ove godine peti put proglašena najljepšom ženom na svijetu, i Danny Moder zajedno su 15 godina: upoznali su se još 2000., a njegov "ulazak" u njezin život promijenio ju je nabolje.

- Sama sebi sam bila prioritet, bila sam sebično derište koje je bilo usmjereno samo na snimanje filmova - priznala je u novom intervjuu 50-godišnja glumica i dodala da upravo zbog njega živi život kakav živi i sve napokon ima smisla. Par se upoznao na snimanju filma "Meksikanac" u kojem je Julia Roberts glumila s Bradom Pittom, dok je Danny Moder radio kao snimatelj. Nakon dvije godine veze vjenčali su se na svojem ranču u Novom Meksiku, a i u braku su nastavili poslovnu suradnju - Julia ispred kamere, a Danny iza.

No Tabloids/Just Released -London, England - 11/05/2017 -  Press Conference for Wonder at Langham Hotel.

-PICTURED: Julia Roberts
-, Image: 354786306, License: Rights-managed, Restrictions: No Tabloids/Just Released, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

U rujnu ove godine poznati je par boravio u Hrvatskoj - on je u Splitu radio na novom Netflixovom projektu kao direktor fotografije, a ona mu je stigla u posjet na nekoliko dana. Njihov dolazak u grad pod Marjanom ostao je u sjeni šuškanja da je njihov brak u krizi. Naime, medijima se proširila priča da je Julija nedavno imala aferu s Richardom Gereom (68), svojim filmskim kolegom iz hita "Zgodna žena" te da je njezina romansa razljutila njezinog supruga za kojeg je to bila "kap koja je prelila čašu" u njihovom 15-godišnjem braku. Ipak, uskoro se pokazalo da čak i ako ima krize u njihovoj dugogodišnjoj vezi, da su je oni odlučili riješiti i ostati zajedno.

Linker
19. travanj 2024 00:35