instagram
Slatko iščekivanje

Domaća glumica blista u trudnoći, a svi se tope kad je vide tako raznježenu i sretnu

Dvadeset i drugi tjedan trudnoće domaća glumica Petra Cicvarić poželjela je ovjekovječiti u ogledalu. Srebrna haljina istaknula je njezin trudnički trbuščić, a njezin smiješak govori koliko se veseli prinovi u obitelji

Glumica Petra Cicvarić (33) koju pamtimo iz serija "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine", u listopadu je sa svima podijelila sretnu vijest da joj u obitelj stiže prinova. To je napravila tako što je na Instagramu putem simpatične crno-bijele fotografije na kojoj pozira otkrivenog trbuha pozirala uz svoju prvu kćer Koranu te se s njome "nadmeće" koja ima veći trbuh.

Ovoga puta poznata mama svima poručuje da beba lijepo napreduje. "Raste bebica, raste... Na ultrazvuku se jasno vide crte lica koje podsjećaju na Koranu kad je bila u toj fazi. Je li curica ili dečko, još ne znamo... stoji kraj njezine nove fotografije.

"Topim se kad te vidim tak raznježenu i sretnu", stoji u komentaru fotografije gdje poznata glumica blista i vidi se radost slatkog iščekivanja.

Petra često objavljuje privatne trenutke u kojima uživa u društvu supruga, glumca i redatelja Peđe Gvozdića i kćeri Korane koju je rodila u rujnu 2016. godine.

Linker
15. travanj 2024 12:42