DVA VJENČANJA

Domaća glumica ne skida osmijeh s lica: Prošlo je šest godina otkako su si dvaput obećali vjernost i ljubav

Domaća glumica danas slavi: prije deset godina upoznala je svog supruga s kojim je na današnji dan, prije šest godina, uplovila u bračnu luku - doduše, drugi put.

Domaća glumica Ana Maras Harmander (37) i njezin suprug, Šveđanin John Harmander svoju ljubav slave dvaput u godini jer su si prije šest godina dvaput obećali ljubav i vjernost do kraja života. Za prvo vjenčanje pobjegli su 12. kolovoza u Las Vegas i tamo u jednoj od kapelica za ekspresna vjenčanja uplovili u bračnu luku, ali mnogo im je značajnije ono u njezinom rodnom Splitu.

Prije šest godina. 25. kolovoza, su glumica i poduzetnik, koji se zbog ljubavi preselio iz Švedske u Hrvatsku, napravili veliki tulum za prijatelje i obitelj nakon što su se vjenčali i u crkvi u Splitu. Splitska glumica se svake godine prisjeti upravo tog datuma nekom od fotografija koje prikazuju njihovu ljubav.

Ovog puta je uz crnu-bijelu fotografiju, na kojoj ona ima najveći i najiskreniji osmijeh na licu, svojem suprugu čestitala šestu godišnjicu braka nazvavši ga zvijezdom Sjevernjačom, dok je sebe prozvala njegovim "južnjačkim suncem".

Par se upoznao prije deset godina i ponosni su roditelji trogodišnjeg sina Rubensa s kojim redovito putuju u Johnovu Švedsku, gdje svakog ljeta provedu par tjedana, nakon čega obavezno odlaze na Jadran i posjete Split te otoke Molat i Vis. Ana i John oboje obožavaju putovati pa nerijetko potegnu i na udaljenije lokacije, ali ovog su se ljeta za svoju godišnjicu braka izveli u susjednu Italiju koja ih je oduševila.

Linker
11. travanj 2024 12:39