Mare Milin
Čista uživancija

Domaća voditeljica uživa u ljetnim radostima

Ivana Mišerić (32) na zasluženom je godišnjem odmoru na našoj obali! Proteklih mjeseci voditeljica radijske emisije "Jutro na Otvorenom" sudjelovala je u TV showu "Tvoje lice zvuči poznato", putovala na konferenciju PromaxBDA u Los Angeles te kao ambasadorica organizacije Football for Friendship boravila u Sankt Petersburgu.

Voditeljica Ivana Mišerić svakog se jutra budi u 4.20 ujutro pa će joj lagani tempo i duže spavanje na godišnjem odmoru zaista dobro doći. Ekskluzivno za Gloriju otkrila je kako najviše voli odmor na mirnom otoku uz knjigu, ali da neće propustiti ni partijanje do ranih jutarnjih sati. Naime, na porečki festival MTV Summerblast stiže britanski glazbenik Tinie Tempah koji je ljubiteljici EDM, rap i hip-hop glazbe, jedan od omiljenih izvođača.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

No, prije odlaska na glazbeni festival, dobro će napuniti baterije sunčajući se i kupajući na hrvatskoj obali. Zgodna voditeljica - koja je razgovoru za magazin Gloria Glam, otkrila kako ni inače ne koristi skupu kozmetiku, a omiljene su joj kreme Nivea Soft i Becutan - na odmoru je potpuno zaboravila beauty rituale i šminku, a i svoju je prirodno kovrčavu kosu "pustila na miru".

No, ono što nije opušteno je tijelo 32-godišnjakinje. Naime, na Instagramu je pokazala zavidnu figuru i napete trbušne mišiće za koje tvrdi da su dar prirode. Svoje je utegnuto tijelo fotografirala u bikinijima bez naramenica - prvo u pletenom bijelom, a potom i u rasparenoj cvjetno-žutoj kombinaciji. Dobro raspoložena voditeljica na fotografijama je čak i zaplesala, i to vjerojatno na remiks hit pjesme "Despacito" u izvedbi pjevača Justina Biebera kojeg obožava.

Linker
16. travanj 2024 22:57