instagram, Mirko Savović
NOSI MI SE BIJELA BOJA

Domaće ljepotice u ljetnom zanosu: Raspada se svaki treći brak, ali one su rekle 'DA'

Dok se u Hrvatskoj raspada svaki treći brak, domaća poznata lica u ljubavnom zanosu ne mare za statistike - strastvene su posebno glumice Tamara Garbajs, koja se udala nakon nešto više od mjesec dana veze i Ana Gruica koja je nakon godinu dana veze rekla 'Uzimam' . Sezona vjenčanja počela je još na proljeće, a ljeto je također uzburkalo strasti

Judita Franković i Marko Brdar - travanj 2018.

U vjenčanici retro stila starog Hollywooda brenda ENVy rooma, blistala je glumica Judita Franković kada se svom dugogodišnjem partneru Marku Brdaru zaklela na vječnu ljubav. Njemu je nakon osam i pol godina ljubavi u Ljubljani rekla veliko 'da'. 36-godišnja zagrebačka glumica poznata po ulogama junakinje u seriji 'Počivali u miru', te filmovima Sonja i bik', 'Ćaća', 'Majka asfalta', ljubiteljica je vintage stila stoga ni njezina vjenčanica nije mogla izgledati drugačije. Na vjenčanju su bili njihovi najbliži prijatelji.'Kada je Judita vidjela ovu vjenčanicu odmah se zaljubila u nju. Bila je to ljubav na prvi pogled. Haljinu smo šivali posebno za nju, a riječ je o svilenom satenu s minimalno decentne čipke na orukavlju i čipka detaljima na leđima koja su otvorena', rekli su nam Vjeko i Nikica čiji model ove haljine stoji 9990 kuna.

Instagram


Momčilo Otašević i Jelena Perčin - svibanj 2018.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) i zagrebačka glumica Jelena Perčin (37) u pravom su smislu riječi uplovili u bračnu luku 1. svibnja 2018. Vjenčali su se u tajnosti, daleko od očiju znatiželjnika nakon dvije i pol godine ljubavi. Nakon dirljivog vjenčanja na pozornici kotorskog kazališta, romantični Momo unajmio je jedrilicu i držeći kormilo sigurnom rukom punim je jedrima s Jelenom doplovio do Dobrote, starog kapetanskog mjesta u bokokotorskom zaljevu, gdje su priredili ručak za najužu obitelj. Jelo se, pilo, pjevalo i plesalo do kasne večeri, a slavlje je pratio vatromet koji je u sumrak obasjao cijeli zaljev.

Martina Kenji
Jelena Perčin i Momčilo Otašević na premijeri filma "Lavina"

Lucija Lugomer i Danijel Grlić - lipanj 2018.

Na putovanje u jednom smjeru, kako je pisalo na njihovoj pozivnici za vjenčanje, Lucija Lugomer i Danijel Grlić krenuli su okruženi najbližim prijateljima i obitelji. Oni su početku njihovog bračnog života posvjedočili u crkvi sv. Blaža u Zagrebu u kojoj su se prije više od tri desetljeća vjenčali njezin otac Željko i majka Duška, bez koje je ostala sa samo 11 godina. Lucija se pobrinula da kroz različite detalje i ona bude s njima na jedan od najvažnijih dana u životu: na slavlju ljubavi koja je započela u rujnu 2015., a trajat će - kako su se pred svima zavjetovali - do kraja života.

Vedran Peteh
Lucija Lugomer izlazak iz crkve

Marko Tolja i Ana Ivančević - srpanj 2018.

U crkvi Sv. Antuna u istarskom Kršanu sudbonosno 'Uzimam' izrekli su hrvatski glazbenik iz Rijeke Marko Tolja i izabranica njegova srca Ana Ivančević. S najbližim prijateljima, glazbenicima, ali i voditeljem Ivanom Vukušićem, još je početkom lipnja proslavio momačku zabavu i to na nezaboravnom vikend provodu u Beogradu.

INSTAGRAM
Ana i Marko Tolja

Nina Mia Čikeš i Ivan Jelčić - kolovoz 2018.

Nakon što je prošle godine u prosincu prekinula dvogodišnju vezu s glumcem i redateljem Miranom Kurspahićem, zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš ubrzo je pronašla novu ljubav: početkom godine osvojio ju je Ivan Jelčić. Tada nam je potvrdila da su jako zaljubljeni i zahvalila prijateljima što su ih upoznali, a sada je u Las Vegasu u bijeloj vjenčanici svojem odabraniku rekla "uzimam". Da je prvi put "uplovila" u bračne vode potvrdila je na svojem Instagram profilu fotografijom na kojoj mladenci blistaju od sreće. Nina Mia je za vjenčanje u "gradu grijeha" odabrala vjenčanicu domaćeg brenda Twins i crvene sandale s bijelim točkicama, dok je u rukama držala buketić bijelog cvijeća.

instagram

instagram

Tamara Garbajs i Danko Velimir Vrdoljak - kolovoz 2018.

S obzirom na to da je donedavno ljubila liječnika Andreja Rotha, Tamara Garbajs (41) sve je iznenadila kada je otkrila kako se udala, ali za liječnika i predstojnika Klinike za tumore Danka Velimira Vrdoljaka (51), šefa njezinog bivšeg dečka. Par je za obred odabrao Palmižanu, a glumici je ovo drugi brak.

instagram

instagram

Ana Gruica i Boran Uglešić - kolovoz 2018.

Godinu dana nakon što je prekinula trogodišnju ljubavnu vezu s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, glumica Ana Gruica (35) udala se za splitskog psihijatra Borana Uglešića. 'Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije.', rekla je jednom prilikom Ana koja zna uživati u svakom trenutku, a na ljubav su se zavjetovali među borovina na Šolti proteklog vikenda.

instagram

instagram

Linker
15. travanj 2024 21:10