Instagram
KOPNENO OSVJEŽENJE

Domaće ljepotice uživanje na moru zamijenile su kupanjem u rijekama

Odmora i ljetnih radosti nikad dosta. Iako se ljeto primiče svojem kraju i većina se nas vratila radnim obvezama, temperature ovog vikenda bile su savršene za kratki bijeg, a glumica Nataša Janjić i voditeljica Korana Gvozdić našle su svoja idealna kopnena rješenja za osvježenje.

Gotovo cijelo ljeto splitska glumica Nataša Janjić obožavatelje i prijatelje “zadirkivala” je morskim objavama i fotografijama na kojima vidno uživa u svakoj sekundi ljeta. Okružena dobrim prijateljima, posljednjih je mjeseci boravila na hrvatskim otocima, a nedavno se vratila i iz Italije u kojoj je bila s prijateljem, pjevačem Lukom Nižetićem.

I dok je prije nekoliko dana objavila “posljednji morski selfie”, kako se iz objave dalo iščitati, lijepa glumica nije mogla dugo odoljeti a da još malo ne zapliva ove sezone.

Nedjelja u kontinentu. Feels like home. #summervibes #lovelife #ovakosemoze #namajenajljepse #summermood #floating

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Na kojoj je to rijeci Nataša Janjić provela vikend nije nam poznato, no voditeljica Korana Gvozdić nalazi se, simpatične li podudarnosti, na rijeci čije ime nosi. Preplanula, prepoznatljive lijepe kose i u crveno-bijelom bikiniju, 34-godišnjakinja se pohvalila fotografijom snimljenom na divnoj rijeci Korani.

Korana u Korani #sundaymorning #riverKorana #beautifulnature #croatia

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Voditeljica je većinu ljeta provela sa zaručnikom, komičarom i voditeljem Ivanom Šarićem, no ovaj je vikend očito odlučila biti uz svoj obitelj, jer se na jednoj od fotografija nalazi u društvu svog starijeg brata kojem je posvetila slatku objavu napisavši:

"Evo nas! On i ja zajedno na Korani kao u dobra stara vremena... pazio me tada, pazi me i sad! Imati starijeg brata najveći je blagoslov!"

Linker
24. travanj 2024 19:30