Matea Smolčić Senčar
bit će veselo

Domaći baby boom: Prinove stižu u čak 14 poznatih obitelji

Radni tjedan iza nas donio je vijest o čak tri trudnoće na domaćem zvjezdanom nebu i kad sagledamo tko sve od poznatih čeka bebu, ili u slučaju Ivice Kostelića, više njih, možemo očekivati pravi celebrity baby boom.

Radni tjedan iza nas donio je vijest o čak tri trudnoće na domaćem zvjezdanom nebu i kad sagledamo tko sve od poznatih čeka bebu, ili u slučaju Ivice Kostelića, više njih, možemo očekivati pravi celebrity baby boom.

Sredinom kolovoza, mjesec dana nakon što su pjevačica Franka Batelić (27) i nogometaš Vedran Ćorluka (33) proslavili prvu godišnjicu braka, stigla je nova radosna vijest - čekaju prvo dijete, dječaka, koji će na svijet doći u prvim zimskim mjesecima.

Krie Design otvorenje butika / Gunduliceva 9 / Zagreb 03.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Franka Batelic
Maja Jurović
Franka Batelic

Influencerica Ella Dvornik (28) je krajem rujna sve rekla uz nekoliko riječi: "Više ljubavi, manje sna. Spring 2020.", uz video koji prikazuje kako joj raste trbuh, a tome se vesele njezin suprug Charles Pierce (41) i njihova kćerkica Balie Dee koja će u studenom proslaviti drugi rođendan.

Krie Design otvorenje butika / Gunduliceva 9 / Zagreb 03.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Ella Dvornik
Maja Jurović
Ella Dvornik

Jedan od najboljih hrvatskih tenisača Marin Čilić (31) i njegova supruga, politologinja Kristina Milković Čilić (29) godinu i pol nakon vjenčanja objavili su da ih je snašla neopisiva sreća - u slatkom su iščekivanju prvog djeteta koje bi na svijet trebalo doći iduće godine.

Zagreb, 130919.
Hotel Westin. 
Hrvatski tenisaci okupili su se na Noci hrvatskog tenisa gdje su obiljezili godisnjicu osvajanja David Cupa. Dodijeljena su i priznanja a sav prihod od donacija namijenjen je fondu za mlade nadarene tenisace i tenisacice. 
Na fotografiji: Marin Cilic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX
Marina Čilić, Kristina Čilić

U zadnje tromjesečje trudnoće ušla je i Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura, koja sa suprugom, košarkašem Markom Sandrićem (31). čeka prvo dijete. "Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je košarkašica na društvenim mrežama sredinom srpnja, kad je otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Niksa Stipanicev / CROPIX

Nakon bajkovitog vjenčanja u šumi kod Zaprešića ovog proljeća, zagrebačka glumica Marija Borić Jerneić (39) i njezin suprug Branimir Jerneić (43), imaju još jednu sretnu vijest koju su ovaj tjedan ekskluzivno podijelili za magazin Gloria - čekaju svoje prvo dijete koje bi na svijet trebalo doći iduće proljeće.

26052019_Marija Boric vjencanje_foto Mateja Vrcković
Mateja Vrcković

Ekskluzivno za Gloriju vijest da čekaju drugo dijete otkrili su i televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan (34) i njegova supruga, komunikologinja Lea (33). Lea Ridjan u drugom je stanju šest mjeseci i ponovno nosi sina! Sretnoj bi se obitelji četvrti član tako trebao pridružiti već oko Božića.

Matea Smolčić Senčar

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić (39) i njegova supruga Elin (35) za Gloriju su sredinom tjedna potvrdili da je "cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice". Blizanke će se roditi u ožujku iduće godine kada će njihova obitelj postati šesteročlana, budući da Elin i Ivica već imaju dvoje djece, petogodišnjeg Ivana i tri i pol godišnjeg Leon.

Zagreb: Premijera filma
Red Bull press

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana Čagalj još su krajem lipnja i za Gloriju ekskluzivno potvrdili da čekaju četvrto dijete. "Kao i svakom roditelju, najvažnije nam je da dijete bude živo i zdravo, no naravno da smo presretni što će naše tri curice dobiti bracu, a mi jednog dečkića", rekao nam je glazbenik.

Split,250619 Gloria                                            
Ana i Josko Cagalj u svom splitskom domu                                                       Snimio-Sasa Buric
Saša Burić

U samo dvije i pol godine, treću bebu čekaju Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž i njezin suprug, ekonomist Tomislav Čuljak. "Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se!", rekla nam je Rajna sredinom srpnja.

Instagram

I u obitelj Helene Minić i Dalibora Matanića stiže beba, treća njihova zajednička - nakon kćeri Lole koja je ovog ljeta napunila četiri godine, i sina Maxa, dvogodišnjaka, vesele se još jednom novom članu koji stiže u prosincu. "Presretni smo! Dadi i meni se sve u životu jednostavno događa. Da mi je netko rekao da će mi se u četiri godine braka roditi troje djece rekla bih da je lud. Sve nam se događa bez plana i mi u tome uživamo", otkrila nam je Helena sredinom srpnja.

izlazak iz rodilista / Sv Duh  / Zagreb 13.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Dalibor Matanic i Helena Minic i sin Max
Maja Jurović
Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić u lipnju 2017. napuštaju rodilište sa sinom Maxom.

Trudna je i naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer koja dijete čeka sa suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem. "Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", objavila je sva presretna Lucija ljetos na društvenim mrežama.

Ubrzo nakon vjenčanja, Stjepan Božić (44) i njegova supruga Petra Maričić krajem proljeća su objavili da čekaju prvo zajedničko dijete. Sestricu čekaju 12-godišnji Dominik, 10-godišnji Matej i trogodišnja Lucija koje je Stjepan Božić dobio u prošlim brakovima, te 12-godišnji Lucas kojeg je Petra dobila u bivšem braku.

Instagram

HRT-ov urednik Bruno Kovačević (51) i PR stručnjakinja i bivša rukometašica Matea Kovačević (31) ljetos su za Gloriju ekskluzivno potvrdili sretnu vijest. "U petom sam mjesecu trudnoće i nosim sina. Odlično se osjećam, nemam mučnine, a suprug i ja jedva čekamo dolazak prvog djeteta", otkrila nam je Matea koja najsitnije broji do porođaja.

Filip Popović
Matea i Bruno Kovačević

Jednako sitno broje i Milica Urban (38) i riječki glazbenik Damir Urban (50) - na svijet bi uskoro trebali dočekati svoje drugo dijete, i to nakon 12 godina provedenih u braku. Za glazbenika ovo je treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika.

Zagreb, 310519.
U Drustvu filmskih redatelja odrzana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen RAFF - Rab film festival.
Na fotografiji: Milica i Damir Urban.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / hanza media

Linker
26. travanj 2024 00:55