Mladen Šinko/Reflexion Studio
bit će slavlja!

Domaći nogometaš postao otac: Stigla je djevojčica prekrasnog imena!

Dinamovac Mario Musa ima poseban razlog za slavlje - supruga Anita i on postali su roditelji, na svijet je stigla malena djevojčica kojoj su znali ime od samoga početka.

Nogometaš Dinama Mario Musa (28) bio je uz svoju suprugu Anitu (28) u Poliklinici Podobnik gdje je na svijet u ponedjeljak stigla njihova kći Alexandra, teška 2680 grama i dugačka 48 centimetara. Imenom su odlučili nastaviti tradiciju Anitine obitelji i ispuniti želju njezine majke.

- Moja pokojna majka je mojim sestrama i meni dala imena s početnim slovom A (Andrea, Anita i Antonela). Velika joj je želja bila da to s imenima očuvamo i da sestra nastavi niz. Tako da je ona sinu dala ime Antonio, a naša će malena princeza dobiti ime Alexandra - otkrila nam je desetak dana prije poroda Anita kojoj će u prvim danima s bebom pomoći sestre koje žive blizu nje te tata i svekrva, a na raspolaganju su joj i kume i prijateljice. Iako im je trudnoća stigla neplanirano, oboje se vesele novom životnom poglavlju, ali 28-godišnja Anita ne skriva da postoji i zrnce straha oko nove uloge.

Mladen Šinko/Reflexion Studio

- Tu je određena doza pozitivnog straha i iščekivanja, ali mislim da je sve to normalno i da nijedna žena nije u potpunosti spremna za majčinstvo - unaprijed. A poslije vjerujem da sve ide svojim tijekom - kazala je Anita koja je sa suprugom za svoju malenu princezu najprije kupila Minnie Mouse igračku i ružičaste cipelice, a već su joj namjestili i sobicu.

Anita i Mario vjenčali su se prije godinu i pol u crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu, a kasnije su nastavili slavlje sa 150 uzvanika. Već tada su znali da žele najmanje dvoje djece - jednu curicu i jednog dečka, a s dolaskom Alexandre im se dio želje i ostvario.

Mladen Šinko/Reflexion Studio

Linker
19. travanj 2024 13:55