Marko Pavlić
nikad nije kasno za brak

Domaći par slavi: Četiri godine nakon rođenja kćeri Noe, napokon se vjenčali!

Da za brak nikad nije kasno, potvrdili su vaterpolist Ivan Buljubašić i njegova odabranica Marina Parlov, koji su četiri godine nakon rođenja kćeri Noe rekli 'da' i proslavili to na istom mjestu na kojem su se prije osam godina upoznali.

I Makaranin Ivan Buljubašić (31), hrvatski vaterpolski reprezentativac i član zagrebačke Mladosti, u novu je ušao - oženjen. Prošlog se vikenda vjenčao sa Zagrepčankom Marinom Parlov (31), a na ceremoniji u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici bila je i njihova kćerkica Noa koja će u ožujku proslaviti četvrti rođendan.

Marko Pavić

Marko Pavlić

- Feštali smo do pola pet ujutro, a naša kćerkica, koja je bila posebno uzbuđena zbog svečane haljinice, do deset je već bila u krevetu. Možda će neki reći da smo s vjenčanjem odugovlačili, ali mi mislimo da za pravi trenutak nikad nije kasno i presretni smo što je naša kćerkica mogla biti dio toga - otkrio je za magazin Gloria hrvatski vaterpolski reprezentativac koji je zabavu za 150 uzvanika priredio u klubu Žabac u kojem je svoju odabranicu upoznao prije osam godina.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite veliki horoskop za 2019. godinu i saznajte što predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi!

Linker
24. travanj 2024 23:01