Kensington Palace Twitter
KUHA ZA NAJPOTREBITIJE

Domaćica i pol: Meghan Markle otvara vrata svog doma

Vojvotkinja Meghan Markle svakim svojim istupom u javnosti dokazuje da je velika humanitarka. Nakon udaje za princa Harryja dobrotvorni rad je postao u njezin fokus.

Meghan Markle (37) napisala je predgovor za kuharicu 'Together: Our Community Cookbook'. Htjela je biti dio tog projekta nakon što je čula priču o ženama koje su nakon požara u neboderu Grenfell prošle godine odlučile raditi hranu za susjede koji su ostali bez doma i svojih bližnjih. To je bio njihov način da ublaže tragediju koja je zadesila njihovu zajednicu. Puno ime zajednice je Hubb Community Kitchen, a hubb na arapskom znači ljubav.

Amerikanka je provela dan sa ženama koje rade objed za pogođene obitelji. Neboder Grenfell postao je veća tragedija suvremenog Londona, a u velikom požaru život je izgubilo čak 72 ljudi.

Kensington Palace Twitter



Kako bi pomogla ljudima koji su izgubili dom, Meghan je odlučila financijski pomoći zajednici i publicirati kuharicu koja je uspjela ujediniti cijelu zajednicu. Vojvotkinja je uživala u pripremi večere na kojoj je ostala, a onda je skromnim domaćinima uzvratila poziv tako što ih je pozvala u Kensington palaču.



U četvrtak, 20. rujna, bivša holivudska zvijezda serije 'Face' i sama će biti domaćica, a na večeri će biti i princ Harry.

Uzvanici će biti članovi lokalne zajednice, muslimanske zajednice i članovi Kraljevske zaklade. Meghan ih želi nagraditi zbog načina na koji mijenjaju društvo na bolje.

Linker
20. travanj 2024 13:40