RTL televizija
RTL televizija

STIŽE GASTRO POSLASTICA

Domagoj Jakopović-Ribafish će uplivati u voditeljske vode, a na male ekrane vraća se i Željka Klemenčić

U zagrebačkom Jadran filmu u tijeku je snimanje sedme sezone kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!", koji će gledatelji RTL-a uskoro pratiti na malim ekranima. Za primamljive mirise i božanstvene okuse brinu se kandidati koji svojim delicijama pokušavaju šarmirati žiri, koji čine Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i povratnica u show – Željka Klemenčić.

"Nakon rođenja djeteta i jedne nove faze u životu, skoro bih rekla da sam na početku snimanja imala tremu, ali onu pozitivnu. No već nakon dva dana sam se osjećala kao da sam se vratila doma. Špiček i Pažanin su ekipa s kojom sam kliknula i bilo mi je najprirodnije vratiti se raditi s njima, tu sam na svom terenu", kaže Željka i naglašava da na setu vlada odlična atmosfera, a to potvrđuje i Splićanin Ivan Pažanin.

"Atmosfera je fantastična, Željka se vratila, što zapravo hoće reći da se vraćamo u mladost. Ona je zaista posebna i temelj je našeg stola. Gledatelje čeka nešto drugačiji koncept showa, ali to ćete uskoro otkriti", poručuje Pažanin, kojeg je u žiriju nezamislivo vidjeti bez Tomislava Špičeka. Njihovih dosjetki na račun Dalmatinaca i Zagoraca neće nedostajati ni u nadolazećoj sezoni.

"Željku volim kao osobu, jako se dobro poznajemo i nadopunjavamo u emisiji, imamo slična razmišljanja i dosta dobro poznajemo kontinentalnu, ali i dalmatinsku kuhinju. S njom je užitak raditi, a još kada se pridruži i Pažanin, izgledamo kao sretna obitelj u kojoj je Ivan sin kojeg nas dvoje pazimo", u svom stilu kaže Špiček.

RTL televizija

Novost u sedmoj sezoni bit će i voditeljski duo. Iskusna Doris Pinčić Rogoznica ove će sezone dobiti muško pojačanje – gastro kolumnista Domagoja Jakopovića, mnogima poznatijeg kao Ribafish.

"Sretna sam što mi se u voditeljskoj ulozi pridružuje Ribafish, kojeg znam otprije i jako ga poštujem. Vjerujem da će i gledateljima biti zanimljivo vidjeti voditeljski par. Ribafish se razumije u hranu, zna zaista puno o raznim jelima i namirnicama, ali ono još važnije – odličan je kao osoba! Što se tiče Špičeka i Pažanina, oni su naš temelj, bez njih je show nezamisliv. No moram priznati da me posebno veseli što nam se vraća Željka! Bit će ovo odlična sezona!", poručuje Doris, koja svom novom kolegi rado podijeli male tajne voditeljskog zanimanja.

"Ponosan sam i sretan što sam se našao u tako odabranom, stručnom i ukusnom društvu žirija i prekrasne kolegice Doris. Jedva čekam 'gurati nos' u sva jela koja pripremaju naši natjecatelji, bodriti ih, zapitkivati, malo zezati i pojesti sve što stignem, kao i dati svoj osobni obol čovjeka koji je već godinama iskreno zaljubljen, oduševljen i gotovo pa živi gastronomiju“, za smiješkom poručuje Ribafish.

Show "Tri, dva, jedan – kuhaj!" kroz šest sezona nametnuo se kao jedan od prepoznatljivih i najobožavanijih TV formata koji je iznjedrio vrhunske kuhare amatere, ali i gastronomski obrazovao gledatelje pred malim ekranima. Što se slasno priprema u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj i kakve dosjetke kandidatima sprema omiljeni trio Špiček-Pažanin-Klemenčić, svi obožavatelji ukusnih tanjura i dobre zabave saznat će uskoro u programu RTL-a!