Matea Ibanez / Instagram
Supruge bivših Dinamovaca

Doživjele su istu sudbinu! Zagrepčanke su se rano udale za nogometaše, ljubav im je promijenila život

Životni putevi slučajno su se poklopili mladim Zagrepčankama. Objema im je u životu veliku ulogu igrao Dinamo.

Mateu Ibanez (30) i Elenu Kanaet (26) povezuje puno toga pa i ne čudi što su se tijekom novogodišnjih praznika našle, družile se i pozirale u Buenos Airesu. Naime, obje su iz Zagreba, obje su se udale za nogometaše - i to Argentince. 'Hrvatice koje su osvojile Argentinu', napisala je Ibanez pored fotografije na kojoj pozira uz prijateljicu Elenu.

Zbog slične sudbine dame su se sprijateljile, no ne žive na istim adresama. Odnedavno Ibanez s obitelji živi u Mostaru, tamo je u rujnu počeo igrati za HŠK Zrinjski. S njim su stigli i Matea te njihova dva sina. Blagdane su, pak, odlučili provesti u Argentini gdje su slavili i rođendan starijeg sina te dočekali Novu godinu.

Matea i Luis zaljubili se u Zagrebu, a otad su promijenili nekoliko država

Matea i Luis Ibanez u braku su od 2013. godine kada su se vjenčali kod matičara. Uslijedilo je i crkveno vjenčanje te roditeljstvo koje je oboje iznimno razveselilo. Bračni par posljednjih godina mijenjao je nekoliko puta adresu zbog Luisove karijere, živjeli su u Srbiji i Turskoj, a sad je na red došla susjedna Bosna i Hercegovina. Hercegovci su Matei već poželjeli dobrodošlicu, a par se brzo uklopio.

View this post on Instagram

Hrvatice koje su osvojile Argentinu

A post shared by Matea Ibanez (@mateaibanez) on

Elena otišla sa suprugom u Argentinu, danas uživa u majčinstvu

Sličnu sudbinu ima i spomenuta Elena Kanaet, koja je supruga Leonarda Sigalija upoznala tijekom njegovog igračkog staža u Dinamu. Nogometaš je prije dvije godine Dinamo zamijenio klubom Racing u njegovog rodnoj Argentini, a tamo je s njim otišla i Elena. Upoznali su se na proslavi njezinog 20. rođendana, a ubrzo počeli vezu koja je u međuvremenu prerasla u brak. Dobili su u studenom 2018. i djevojčicu kojoj su dali ime Chloe.

U Argentini je Elena posvećena obitelji, no nije odbacila želju za vlastitim poslovnim ostvarenjem. Završila je Vern, a nakon toga je studirala engleski jezik u SAD-u te je tijekom života u Zagrebu radila kao PR u jednoj modnog agenciji.

Linker
23. travanj 2024 22:14