Instagram
poznati u ljetnoj akciji

Doznajemo gdje ljetuju naše zvijezde: Na hrvatskoj obali je ipak najljepše!

Po cijeloj su se obali razmilili naši poznati - mnogi su proputovali barem pola svijeta, ali na kraju uvijek vole reći da imamo najljepšu obalu i more. Pogledajte gdje srpanjski odmor provode Nevena Rendeli, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Maja Šuput, Nina Badrić, Sonja Kovač, Ana Radišić i druge domaće zvijezde.

Voditeljica Nevena Rendeli sa svoje tri kćerkice ovih je dana uživala u obiteljskoj kući u Pirovcu, dalmatinskome mjestašcu odakle joj je mama. Kao što je ona svoja ljetau Pirovcu provodila od malih nogu, tako sada ondje vodi i svoje djevojčice Leu, Mare i Vitu.

Instagram
Nevena Rendeli, Pirovac

Pjevačica Maja Šuput vratila se 'na mjesto zločina' - imanje Meneghetti u istarskim Balama gdje se 11. svibnja udala za Nenada Tatarinova. 'Odmaram, pasti će kiša sto posto', našalila se Maja u objavi na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj pozira u bazenu.

Instagram
Maja Šuput, Istra

U Istri, mjestu Palmižana, trenutačno je i pjevačica Nina Badrić. Fotografirala se u udobnom kombinezonu dugih nogavica i na tanke naramenice, bosa, s minimalno šminke na licu te se čini iznimno opuštenom. Prije toga, duže je vrijeme uživala u Jelsi na Hvaru, svom omiljenom ljetnom odredištu gdje je nedavno s glumcem Slavkom Sobinom snimila i spot za novu pjesmu.

Instagram
Nina Badrić, Palmižana

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, njegova supruga Vanja i njihova djeca, osmogodišnji Ivano, šestogodišnja Ema i jednogodišnja Sofia, uživaju u Zadru. Iako mogu guštati bilo gdje u svijetu, Luki je njegov rodni grad najdraži, a da se ondje dobro zabavlja cijela obitelj, govore i nogometaševi profili na društvenim mrežama.

Instagram
Luka Modrić u Zadru

Instagram
Luka Modrić s djecom u Zadru

Nogometni as Mario Mandžukić niti jedno ljeto ne propusti uživati u svojim Bobovišćima na otoku Braču.

Instagram
Mario Manžukić

Bivši rukometni reprezentativac Blaženko Lacković sa suprugom Nikolinom provodi romantične dane u Dubrovniku. Nemoguće je ne primijetiti da i na krajnjem jugu Nikolina pokazuje nenadmašan modni ukus.

Instagram
Nikolina i Blaženko Lacković u Dubrovniku

Voditeljica Ana Radišić prije nekoliko dana objavila je svoju fotografiju iz morskog plićaka na kvarnerskom otoku Cresu. 'Eto te, srpanj! Najdraži mjesec, moj mjesec, najduži i najdraži dani. Kad je najčešća frizura - morska, a make-up baš morski! Kad je za sreću dovoljno sunce, a gušti su smijeh koji dolazi u enormnim količinama. Jer jednostavno, najjednostavnije - ljeto je to!', napisala je ushićeno pokraj fotografije presretna voditeljica.

Instagram
Ana Radišić na Cresu

Blogerica Sonja Kovač prije svega nekoliko tjedana uživala je na Havajima, no ovih dana stižu njezine idilične fotografije iz Dalmacije. Kupaće kostime sada tako mijenja - po Vodicama.

Instagram
Sonja Kovač u Vodicama


Pjevačica i voditeljica Ida Prester s obitelji je u istarskom gradiću Rovinju gdje ne nedostaje smijeha, igre i tjelovježbe.

Instagram
Ida Prester s djecom u Rovinju

Luis Ibanez, bivši Dinamovac koji će karijeru od nove sezone nastaviti u grčkom prvoligašu Arisu, njegova supruga Matea Ibanez i njihovi sinovi Thiago i Mathias, za odmor su također odabrali Jadran. Baza im je Čiovo gdje je Matea odrastala prije odlaska na studij u Zagreb, a ondje često objavljuju fotografije s broda.

Instagram
Louis Ibanez, Čiovo

Izvan granica Lijepe Naše otisnula se sportska novinarka Mirta Šurjak. Za odmak od splitske vreve odabrala je otok Maltu te se i sama pohvalila koliko uživa u suncu i moru.

Instagram
Mirta Šurjak na Malti

Linker
23. travanj 2024 20:47