20 mjeseci od razvoda

Drama Angeline Jolie oko skrbništva se nastavlja: Hoće li izgubiti djecu?

CANNES, FRANCE - MAY 20: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie attend the Inglourious Basterds Premiere held at the Palais Des Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 20th, 2009 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images
Prošlo je 20 mjeseci otkako su predali zahtjev za razvod, ali Angelina Jolie i Brad Pitt nastavljaju bitku oko skrbništva kojoj se ne nazire kraj.

Prema sudskom nalogu koji je izdan prošlog tjedna, glumica Angelina Jolie svojoj djeci mora reći da je "sud odredio kako je izostanak odnosa s ocem štetan za njih, da su sigurni sa svojim ocem te da je krucijalno imati zdrav odnos s oba roditelja", donosi CNN. Par ima tri kćeri i tri sina: 16-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa, 13-godišnju Zaharu, 12- godišnju Shiloh te 9-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Splash News

Angelina Jolie s djecom u Parizu krajem siječnja ove godine

Angelina Jolie i Brad Pitt će kroz ljeto dijeliti skrbništvo pa će djeca dio vremena provoditi u Los Angelesu, a dio u Londonu, s time da je glumica i dalje primarni skrbnik, dok Pitt ima neograničeni telefonski pristup svojoj djeci. U sudskim dokumentima, Jolie je upozorena kako će se dogovor oko skrbništva promijeniti ako se ona neće držati odredbi suda.

- Ako maloljetna djeca i dalje neće imati kontakt sa svojim ocem, postoji mogućnost da će se smanjiti količina vremena koje provode s majkom te primarno skrbništvo dodijeliti ocu – stoji u dokumentu.

Actress Angelina Jolie attends 'The Breadwinner' Premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Winter Garden Theater in Toronto, Canada
<P>
Pictured: Angelina Jolie
<B>Ref: SPL1574539 100917 </B><BR/>
Picture by: Igor Vidyashev / ZUMA Press / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>
Igor Vidyashev / ZUMA Press / Splash News

Angelina Jolie s djecom i kolegicama na Toronto Film Festivalu

Angelina Jolie i Brad Pitt su se rastali u rujnu 2016. i uskoro nakon toga predali zahtjev za razvod u kojem je glumica tražila skrbništvo nad djecom. Par se od tada nikako ne može dogovoriti oko skrbništva, a nedavno se sve zakompliciralo jer će Angelina nekoliko mjeseci provesti u Europi na snimanju nastavka filma „Maleficent“, dok će Brad cijelo ljeto snimati u Los Angelesu.

CANNES, FRANCE - MAY 20: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie attend the Inglourious Basterds Premiere held at the Palais Des Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 20th, 2009 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images

Angelina Jolie i Brad Pitt 2009. godine