Darko Tomas
"mama, ti to možeš"

Drama Josipe Pavičić Berardini: 'Nisam mogla udahnuti, u sekundi sam ostala bez zraka'

Svakodnevni treninzi u trajanju od četiri sata učinili su svoje i Josipa Pavičić Berardini (41) već na samom početku showa 'Ples sa zvijezdama' ušla je u statistiku koja kaže kako se u svakoj sezoni tog showa u svijetu lakše ili  teže ozlijedi pet do šest kandidata. Ipak, večeras je otplesala svoj ples.

Prava drama odvijala se protekli tjedan na treningu Josipe Pavičić Berardini i njezinog plesnog partnera iz showa 'Ples sa zvijezdama', Damira Horvatinčića. Vježbajući rumbu koju su pripremali za nedjeljni nastup, Josipa je ostala bez zraka i osjetila jaku bol u predjelu rebara.

'Nisam mogla udahnuti, u sekundi sam ostala bez zraka. Hitno sam otišla kod doktora, uslijedilo je snimanje i ustanovljeno je da je došlo do napuknuća desnog rebra. Od srijede svakodnevno odlazim na injekcije koje pospješuju uspješno zacjeljenje i na previjanje trakama kojima mi je mobiliziran taj dio tijela', ispričala nam je Josipa uoči početka emisije 'Ples sa zvijezdama' u kojoj se ipak odvažila zaplesati, a sve zahvaljujući fizijatru Stjepku Bućanu koji joj je ipak dao zeleno svjetlo.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Damir Horvatincic i Josipa Pavicic Berardini.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas

Nakon što je preboljela rak dojke, intenzivno se posvetila pisanju, a uskoro završava i svoju novu knjigu "Promatrači u zrcalu", self-help literaturi koja govori o tome kako lakše preboljeti gubitak u ljubavi. Osim pisanju iznimno je posvećena i vježbanju, redovito planinari i odlazi u teretanu, no svakodnevni treninzi u trajanju od četiri sata, a katkad i više, ipak su iznenadili njezin organizam. No, najveću motivaciju dao joj je 18-godišnji sin Vito koji je vjerno prati u publici. "Mama, ti to možeš! Tako si lijepa kad plešeš", pohvalila nam se Josipa riječima koje joj je uputio sin, a koje su je posebno ganule. Mlađi sin Rocco (8) svaki njezin ples prati iz Italije gdje živi s ocem Nicom, talijanskom poduzetnikom od kojega se Josipa razvela prije tri godine.

Linker
18. travanj 2024 23:02